فراخوان نقد فعالين نشريات دانشجويي از عملكرد رئيس دانشگاه

مدير كل فرهنگي اجتماعي دانشگاه آزاد اسلامي طي بخشنامه اي به روساي واحدهاي دانشگاهي اعلام كرد:
انتقادات منصفانه، مستدل و ارايه پيشنهادات سازنده و تعالي بخش دانشجويان فرهيخته نسبت به عملكرد رئيس دانشگاه آزاد اسلامي و روساي واحدهاي دانشگاهي در قالب نشريات دانشجويي با موضوعات مختلف بصورت سرمقاله، يادداشت يا ساير امكانات پيش بيني شده در نشريات معمول داشته و دو نسخه از نشريه چاپ شده را بابت بررسي و داوري به اداره كل فرهنگي و اجتماعي سازمان مركزي ارسال نمائيد.

نكات قابل توجه و مهم:
1- نقد و بررسي عملكرد رياست محترم دانشگاه آزاد اسلامي يكي از موضوعات ممتاز در بخش ويژه جشنواره سراسري نشريات دانشجويي امسال خواهد بود.

2- تاريخ انتشار و پخش اين ويژه نامه روز يكشنبه مورخ 15 دي ماه 1398 تعيين مي شود.
3- ارسال نشريات چاپ شده (دو نسخه) به اداره كل فرهنگي و اجتماعي سازمان مركزي دانشگاه بر عهده معاونين محترم فرهنگي و دانشجويي واحدها است.