بازدید رئيس دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي و مشهد از نمایشگاه دستاوردهای پژوهش وفناوري استان

رئيس  دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي و مشهد از بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان خراسان رضوی بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامي مشهد، شب گذشته شنبه 23 آذر 98 دكتر مسعود طاهري لاري رئيس دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي و مشهد با همراي دكتر اسماعيل خير خواه معاون پژوهش و فناوري دانشگاه آزاد اسلامي مشهد و جمعي از مديران حوزه پژوهش و اساتيد دانشگاه از دستاوردهای پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي و مشهد در نمايشگاه بين المللي مشهد ديدن كردند.

در بيستمين نمایشگاه پژوهش استان، آخرين دستاوردهای پژوهشی و فناوري دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي و مشهد و همچنين آموزشكده ها و مدارس سما دانشگاه به نمایش درآمده است.
دكتر طاهري لاري ضمن بازديد از غرفه هاي مختلف دانشگاه با عوامل اجرايي، اساتيد و دانشجويان مستقر در غرفه صميمانه ديدار و گفتگو كرد.