حضور دانشگاه آزاد اسلامي مشهد در بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان خراسان رضوی

دانشگاه آزاد اسلامي مشهد با حضور در بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان خراسان رضوی آخرين دستاوردهاي پژوهشي خود را در محل دائمی نمایشگاه بین المللی مشهد به نمايش گذاشت.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد، نمايشگاه هفته پژوهش و بازديد و آشنايي با دستاوردهاي پژوهشي و فناوري دانشگاه ازاد اسلامي خراسان رضوي و مشهد در جشنواره و نمايشگاه هفته گراميداشت پژوهش و فناوري سال 1398 هم اكنون در محل نمايشگاه بين المللي مشهد در حال برگزاري است و عصر امروز بكار خود پايان مي دهد.

اين نمايشگاه كه از 21 آذر ماه آغاز شده است امروز با معرفي برترين ها پايان مي يابد. امروز نيز از ساعت 10 تا 19 پذيراي علاقمندان و پژوهش دوستان مي باشد.