همايش رسالت دانشگاهيان در برابر استكبار جهاني در دانشگاه آزاد اسلامي مشهد برگزار شد

همزمان با روز دانشجو

بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با همكاري نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي و معاونت فرهنگي دانشجويي دانشگاه همايش رسالت دانشگاهيان در برابر استكبار جهاني را در روز دانشجو برگزار كرد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد، همزمان با روز دانشجو صبح امروز همایش رسالت دانشگاهیان در برابر استکبار جهانی (بررسی جنايات امریکا علیه جهان اسلام) با حضور دکتر جواد منصوری سفیر سابق ایران در چین و پاکستان و جمعی از دانشجویان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامي مشهد در سالن اجتماعاعت مجتمع علوم انساني اين دانشگاه برگزار شد.
دکتر جواد منصوری، سفیر اسبق ایران در چین و پاکستان در اين همايش با گراميداشت روز دانشجو، دررابطه با "مختصات استکبار آمریکایی" به بيان مطالبي پرداخت و گفت: در قرآن كريم در رابطه با دشمن شناسي و راههاي مقابله با آن و دوست شناسي و راههاي ارتباط با دوستان بسيار تاكيد شده است.

وي با اشاره به اينكه 73 خصلت كافران در قرآن آمده است، افزود: شناخت دشمن ضرورت بقاء است، به هرنسبت كه دشمن را بيشتر بشناسيم و ابزار مناسب براي مبارزه تهيه كنيم به همان نسبت ماندگاريم.

وي زياده طلبي را از مهمترين ويژگي‌ها و مختصات استكبار برشمرد و گفت: دشمن براي خود محدوديتي قائل نيست و تصرف اموال و سرزمين و جناياتشان دركشورها توقف ناپذيراست.

دكتر منصوری؛ با تاكيد براينكه عدالت براي دشمنان به دليل اينكه به خدا و قيامت ايمان ندارند، بي معني است، تصريح كرد: با اين انسان ها نمي توان براساس منطق بحث و تبادل نظر كرد چرا كه آنها اصلا منطق ندارند.
وي با بيان اينكه نظام سلطه نه تنها براي هيچ ملتي غير از خودش ارزش قائل نيست بلكه براي اديان وقانون ساير كشورها نيز احترام قائل نمي شود.

نويسنده كتاب ويژگيهاي امپرياليسم تاكيدكرد: امروز پيام اسلام، نظام سلطه جهاني را متزلزل مي كند و آنها خود احساس كرده اند كه سقوط خواهند كرد.

دكتر منصوري با بيان اينكه آمريكا رفتني است همانطور كه امروز اثري از شوروي نيست، اظهار داشت:« نيكسون رئيس جمهور وقت آمريكا گفته بود كه ما نابود خواهيم شد زيرا كه به مردم ظلم مي كنيم مثل امپراطوري هايي كه توسط بردها از بين رفتند و آمريكا كه توسط كشورهاي جهان سوم از بين خواهد رفت».

وي با تاكيد براينكه ما با انقلاب اسلامي وفرهنگ شيعي،رهبري و ولايت فقيه و فرهنگ شهادت تعيين كننده آينده دنيا هستيم، خاطر نشان كرد: به گفته امام(ره) كه فرمودند: « ملتي كه شهادت دارد اسارت ندارد».

وي؛ با بيان اينكه 16 آذر 32 يك اتفاق معنادار رخ داد و دانشجويان به مستكبران به خصوص امريكا فهماند كه ما نمي خواهيم نوكر شما تربيت شويم، تصريح كرد: در طول 5 هزار سال گذشته ايران بدليل برخورداري از شرايط ويژه اي كه دارد هميشه محل درگيري و جنگ بوده و هركس در دنيا قدرت پيدا كرده تسلط بر ايران را جزء اهداف اصلي اش قرار داده است. بنابراين عقب نشيني، امتياز دهي و تعامل هيچ فايده اي ندارد.

وي بر راه اندازي كرسي استعمار ستيزي در دانشگاه تاكيد كرد و گفت: دانشگاه قبل از اينكه مكاني براي دريافت مدرك و ايجاد شغل باشد بايد وسيله اي براي حل مساله باشد.

در اين همايش دکتر مسعود طاهری لاری، رییس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی ومشهد، حجت الاسلام مهدوي نسب مسوول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي نیز حضور داشتند.