13 آذرماه؛ برگزاري كارگاه روش شناسي و آشنايي استادان با فرآيند برگزاري كرسي هاي نظريه پردازي و ترويجي

13 آذرماه به ميزباني دانشگاه آزاد اسلامي مشهد برگزار مي شود:

كارگاه روش شناسي و آشنايي استادان با فرآيند برگزاري كرسي هاي نظريه پردازي و ترويجي سيزدهم آذرماه به ميزباني دانشگاه آزاد اسلامي مشهد برگزار مي شود.

حجت الاسلام محمد رسولي ترشيزي رئيس كميته  اجرايي كرسي هاي نظريه پردازي و ترويجي دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي در گفتگو با روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد، هدف از برگزاري اين كارگاه را توانمند سازي اساتيد در موضوع مسائل توليد علم و نظريه پردازي بيان كرد.
  مسوول پژوهشكده مطالعات اجتماعي و انقلاب اسلامي دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي اظهارداشت: اين كارگاه با حضور استادان دكتر خسرو پناه، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامي، دكتر عيوضي و دكتر انتظاري روز چهارشنبه 13 اذرماه در محل مركز رفاهي فرهنگي دانشگاه ازاد اسلامي مشهد برگزار مي شود.

وي از اساتيد خواست براي ثبت نام در اين كارگاه به دفاتر مديران گروه هاي اموزشي در هر دانشكده مراجعه نمايند.

اين كارگاه توسط پژوهشكده مطالعات اجتماعي و انقلاب دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي با همكاري نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ازاد اسلامي خراسان رضوي و معاونت آموزشي، پژوهشي و فرهنگي و دبيرخانه هيات انديشه ورز كميته دستگاهي كرسي هاي نظريه پردازي و ترويجي دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي ومشهد برگزار مي شود.