پاسخ معاون توسعه و مدیریت دانشگاه آزاد خراسان رضوی به روزنامه خراسان براي پارك خودروهاي دانشجويان و استادان

پارک خودروهای دانشجویان، دردسر ساز محله
«محــمدی» از ساکنان و کاسبان قدیمی محله می گوید : مردم ساکن اطراف دانشگاه آزاد از این که برخی دانشجویان مراعات حال اهالی را نمی کنند و خودروهای خود را مقابل در منازل پارک می کنند گلایه دارند. این موضوع برای ما به یک معضل دردسرساز تبدیل شده است.
   دکتر خام چین، معاون توسعه و مدیریت دانشگاه آزاد خراسان رضوی به روزنامه خراسان توضیح می دهد: هم اکنون یک پارکینگ بزرگ و اختصاصی را  برای پارک خودروهای دانشجویان و استادان ایجاد کرده ایم که روبه روی دانشکده حقوق است و شش هزار و 800 متر مربع زیربنا دارد. هزینه ای که از دانشجویان بابت استفاده از این پارکینگ گرفته می شود خیلی کمتر از هزینه الیت برای پارک در حاشیه خیابان های اطراف دانشگاه است. علاوه بر آن هماهنگ کرده ایم که دانشجویان بتوانند از پارکینگ پشت سینما سیمرغ هم استفاده کنند.