در 8 ماهه اول سالجاري: براي نخستين بار حوزه پژوهش و فناوري دانشگاه موفق به انعقاد 15 قرارداد برون دانشگاه شد

در 8 ماهه اول سالجاري:
براي نخستين  بار حوزه پژوهش و فناوري دانشگاه موفق به انعقاد 15 قرارداد برون دانشگاهي  شد
حوزه پژوهش و فناوري دانشگاه آزاد اسلامي مشهد موفق به انعقاد 15 قرداد پژوهشي برون دانشگاهي  از ابتداي امسال تا كنون شد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد، دكتراسماعيل خير خواه معاون پژوهش و فناوري دانشگاه آزاد اسلامي مشهد با اعلام اين خبر افزود: اين حوزه با همكاري اساتيد پژوهشگر دانشگاه موفق به انعقاد 15 قرداد پژوهشي برون دانشگاهي به مبلغ حدود 19 ميليارد ريال شده است كه مي توان اين امر را گام بزرگي در راستاي توسعه ارتباط  دانشگاه با صنعت و سازمان ها در جهت اهداف و ماموريت هاي جديد دانشگاه دانست.
وي ادامه داد: عمده اين قراردادها كه از ابتداي امسال تا كنون صورت گرفته با نهادها و سازمان هاي مانند شهرداري، شركت برق منطقه اي، شركت توزيع برق استان و سازمان آب منطقه و شركت برق مشهد منعقده شده است.

معاون پژوهش و فناوري دانشگاه آزاد اسلامي مشهد با اشاره به روند افزايشي انعقاد قراردادهاي برون دانشگاهي گفت: پيش بيني مي شود اين رقم تا پايان سال به بيش از 22 ميليارد ريال نيز برسد.