توزیع کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه از امروز چاپ نامه الکترونیک
دوشنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۳۸۹ ساعت ۰۹:۵۸

توزیع کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد سال 89 دانشگاه آزاد اسلامی به صورت اینترنتی از طریق سایت آزمون از ساعت 11 صبح امروز آغاز می شود.
آزمون کارشناسی ارشد سال 89 دانشگاه آزاد اسلامی روزهای پنج شنبه، جمعه و شنبه مورخ 23، 24 و 25 اردیبهشت ماه در دو نوبت صبح و عصر برگزار خواهد شد.
توزیع کارت این آزمون به صورت اینترنتی از طریق سایت WWW.azmoon.org از ساعت 11 صبح امروز دوشنبه 20/2/89 آغاز می شود و تا یک ساعت قبل از شروع آزمون ادامه خواهد داشت.

داوطلبان این آزمون می توانند با وارد کردن شماره پرونده و کد رهگیری که در هنگام ثبت نام دریافت کرده اند نسبت به مشاهده و تهیه پرینت کارت ورود به جلسه خود اقدام کنند.

تذکر مهم :

باجه  ‏رفع نقص کارت در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد  مستقر در مجموعه فرهنگی دانشگاه واقع درقاسم آباد – چهارراه امامیه – مجتمع آموزشی ‏دانشگاه آزاد اسلامی مشهد می باشد  .  ‏