حضور با شكوه دانشگاه آزاد اسلامي مشهد در راهپيمايی روز جهانی قدس

حضور با شكوه دانشگاه آزاد اسلامي مشهد در راهپيمايي روز جهاني قدس
دانشگاهيان دانشگاه آزاد اسلامي مشهد  در آخرين جمعه ماه مبارك رمضان همگام با ساير اقشار مردم شريف  وهميشه در صحنه  مشهد مقدس باشركت  در راهپيمايي روز جهانى قدس حماسه اي ديگر خلق كردند .

به گزارش روابط عمومي  دانشگاه آزاد اسلامي مشهد :  در اين آيين كشوري وجهاني دانشجويان ،اساتيد وكاركنان به همراه دکتر ملک نژاد رئیس دانشگاه آزاد  اسلامی خراسان رضوی  ، معاونين و مديران دانشگاه آزاد اسلامي مشهد ضمن اجتماع در خيابان امام خميني (ره)  و حركت  به سوی حرم مطهر رضوي همراه با خیل عظیم جمعیت شركت كننده در راهپیمایی با شعارهای 'مرگ بر آمریكا و مرگ بر اسرائیل' نفرت و انزجار خود را از استكبار جهانی و اقدامات وحشیانه آنان عليه مردم مظلوم و بي دفاع غزه اعلام نمودند.
همچنین راهپیمایان با سر دادن الله اکبر ، الله اكبر، لا الله الا الله و ...  حمایت خود را از مردم فلسطین و سایر مظلومان جهان ابراز كردند.
گفتني است : راهپيمايي روز جهاني قدس با تجمع در حرم مطهر رضوي و قرائت بيانيه پاياني و تاييد آن توسط شركت كنندگان پايان يافت و سپس راهپيمايان در مراسم عبادي - سياسي نماز جمعه حرم مطهر رضوي شركت کردند.