مراسم ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در دانشگاه آزاد اسلامي مشهد برگزار شد

در آستانه  بيست و نهممين سالگرد ارتحال ملكوتي بنيانگذار انقلاب اسلامي مسئولين، کارکنان و دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي مشهد ، طي مراسمي ياد و خاطره آن امام بزرگ را گرامي داشتند .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، در اين مراسم دکتر مجید نصیری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در رابطه با نقش امام خمینی در بیداری اسلامی به بیان مطالبی پرداخت و گفت: امام(ره) از بزرگترین پایه گزاران بیداری اسلامی درجهان است چرا که اوج بیداری اسلامی پس از انقلاب اسلامی شکل می گیرد.
وی با اشاره به اینکه اوج توجه به اسلام با انقلاب اسلامی اتفاق افتاد، تاکید کرد: انقلابی بودن و اسلامی بودن نقطه قوت مردم ایران است .
وی افزود: امروز پرچم مهدویت در دست مردم ایران است که امیدواریم این انقلاب را به نهضت جهانی امام زمان متصل نمائیم.
قرائت آياتي از قرآن كريم و مداحی مداحان اهل بیت عصمت و طهارت از ديگر برنامه هاي اين مراسم معنوي بود که در با حضور دکتر ملک نژاد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی، معاونين ، مديران ، كاركنان و دانشجويان در مسجد حضرت مهدي (عج) مجموعه فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد  برگزار شد.