برگزاری همایش ارتقاء پایداری محیطی در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد

همایش «ارتقاء پایداری محیطی در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد
 همایش «ارتقاء پایداری محیطی با تأکیدی بر اولویت‌های پایداری ایران» در دانشکده فنی مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، در این همایش که با هدف ارتقاء پایداری محیطی با توجه به  اولویت‌های پایداری ایران و تبیین راهکارهای موثر برای تحقق آن برپا شد، دکتر خسرو افضلیان عضـو هيات علمـي گروه معماري واحد مشهد و دکتر ستار ستاری عضو هیات علمی دانشگاه یزد و جمعی از اساتید، دانشجویان و صاحب‌نظران و کارشناسان این حوزه حضور داشتند.
نشست آشنایی با اصول و مبانی پایداری محیطی،  بحث و تبادل نظر پیرامون اولویت ها ضروری مطرح در محدوده جغرافیایی اقلیمی و سیاسی ایران و  مرور اجمالی بر آخرین دستاوردها و تجربیات جهانی این حوزه از جمله محورهای این همایش بود که مطالبی دراین خصوص توسط دکتر افضلیان و دکتر ستاری ارائه شد.
در این مراسم دکتر ستاری در رابطه با مبانی و اصول پایداری در ایران توضیحاتی داد.