vaa00

درخشش دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد درمسابقات پاورلیفتینگ دانشجویان کشور

دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد درمسابقات پاورلیفتینگ دانشجویان کشور به مقام قهرمانی دست یافت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، پوریا محمودی دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد موفق به کسب مقام قهرمانی مسابقات پاورلیفتینگ دانشجویان کشور در اردبیل شد.

اولین دوره مسابقات پاورلیفتینگ و پرس سینه قهرمانی دانشجویان کشور در حالی  در دانشگاه پیام نور اردبیل برگزار شد که نفرات برگزیده این مسابقات به تیم ملی دانشجویان ایران جهت اعزام به مسابقات دانشجویان جهان در جمهوری چک راه یافتند.
محمد حسین شاهانی سرپرستی تیم پاورلفتینگ واحد مشهد را در این دوره از مسابقات بر عهده داشت.
گفتنی است: پوریا محمودی مدال طلای مسابقات پاورلیفتینگ جهانی مسکو و اوکراین را در کارنامه ورزشی خود دارد.
شایان ذکر است: پوریا محمودی فرزند سعید محمودی مدیر امور اقتصاد دانش بنیان  دانشگاه آزاد اسلامی مشهد است  که در همین خصوص روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی مشهد این موفقیت را به وی و خانواده محترم شان تبریک عرض می کند.