vaa00

اسکان دانشجویان در خوابگاه های متأهلی دانشگاه آزاد اسلامی از مهرماه

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه خبر داد
اسکان دانشجویان در خوابگاه های متأهلی دانشگاه آزاد اسلامی از مهرماه
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: برخی از خوابگاه های متاهلی این دانشگاه آماده شده و دانشجویان متقاضی می توانند از مهرماه در این خوابگاه ها اسکان یابند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری مهر، حجت الاسلام ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: برخی از خوابگاه های دانشگاه آزاد اسلامی تغییر وضعیت داده شده اند و به عنوان خوابگاه متأهلی فعالیت خواهند کرد.
وی افزود: خوابگاه های متأهلی دانشگاه آزاد اسلامی در شهرستان های مختلف کشور راه اندازی شده و این دانشگاه در شهر تهران هیچ خوابگاه متأهلی ندارد.
دکتر کلانتری اضافه کرد: آیین نامه مربوط به ارائه تسهیلات خوابگاهی برای دانشجویان مجرد و متأهل به تمامی واحدهای این دانشگاه ابلاغ شده است.
وی اظهار داشت: خوابگاه های متأهلی این دانشگاه در برخی از شهرستان های کشور آماده شده و دانشجویان متقاضی می توانند از ابتدای مهرماه در این مراکز مستقر شوند.