مدیریت جدید دانشگاه مدیریت باز است و همکاری اساتید را می طلبد / تبدیل دانشگاه آموزش محور به کارآفرین

دکتر ملک نژاد در دیدار با اساتید دانشکده فنی مهندسی وهنر ومعماری عنوان کرد:
مدیریت جدید دانشگاه مدیریت باز است و همکاری اساتید را می طلبد / تبدیل دانشگاه  آموزش محور به کارآفرین
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی تبدیل دانشگاه آموزش محور به دانشگاه کارآفرین را مورد  تاکید قرار داد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد: دکتر مهدی ملک نژاد در دیدار با اعضای هیات علمی  و اساتید دانشکده فنی مهندسی و هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با بیان اینکه تبدیل دانشگاه آموزش‌ محور به دانشگاه کارآفرین در دستور کار سال 97 است، افزود: دانشکده فنی مهندسی با توجه به حجم دانشجو و ظرفیتی که دارد  می تواند با انجام پروژه های برون دانشگاهی در امور اقتصاد دانش بنیان الگو و نمونه سایر دانشگاهها شود.
وی مدیریت منابع ، مهندسی فضاها و شناسایی مکان های مختلف برای تجمیع از جمله تخلیه سازمان مرکزی میثاق و انتقال به پردیس دانشگاه را از جمله اقدامات صورت گرفته در سال گذشته دانست و گفت: دانشگاه آزاد مشهد باید با استفاده از امکانات و ظرفیت های موجود در راستای برندینگ فعالیت خود را اغاز نماید و شاخص و الگو سایر دانشگاهها شود.
  وی بر استفاده از خرد جمعی بدون وابستگی به سیاست در مدیریت تاکید کرد و افزود: مدیریت جدید دانشگاه مدیریت باز است و همکاری اساتید را می طلبد  تا با ایجاد امنیت فکری زمینه ورود اساتید و دانشجویان را  به حوزه های مختلف و استفاده از آزمایشگاههای همکار برای انجام تحقیقات آزمایشگاهی را تسهیل و فراهم  نماید .
وی با بیان اینکه در حوزه صنعت و معدن تفاهم نامه های زیادی در سال گذشته منعقد شده است، تصریح کرد: درحوزه نفت نیز ورود یافته و پروژه های مشترکی در این خصوص در حال انجام است.
در ادامه حجت الاسلام نصیری رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی با تبریک اعیاد شعبانیه گفت: انتقال سازمان مرکزی از میثاق به پردیس دانشگاه اتفاق خیلی خوب بود که دانشگاه را از پراکندگی نجات داد.
وی با اشاره به ضرورت توجه به اهداف عالیه دانشگاه ،اظهار امیدواری کرد: در این نشست ها  دغدغه ها و مشکلات اساتید مطرح و با برنامه ریزی دقیق هماهنگی با بخش های مختلف به منظور تحقق اهداف صورت گیرد.
دکتر علیرضا  بهاری معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد مشهد نیز در این نشست با انتقاد از پراکندگی حوزه آموزش در رابطه با گسترش رشته ها و ایجاد رشته های بین رشته ای تاکید کرد و از اساتید خواست دراین زمینه تلاش بیشتری بکنند.
وی به بخشنامه رکود و تشویق اعضای هیات علمی اشاره کرد و از اساتید خواست دانشجویانی تربیت کنند که بعداز فارغ التحصیلی جذب بازار کار شوند.
دکتر سید مسلم سید الحسینی معاون عمرانی واحد مشهد نیز از پراکندگی ساختمان های دانشگاه آزاد مشهد انتقاد کرد و گفت : این پراکندگی هزینه های زیادی از جمله نگهداری ، بازسازی و  ... رابه دانشگاه تحمیل می کند.
وی به نقشه راه زیربنایی در یک برنامه جامع اشاره کرد و اظهار داشت : این برنامه در راستای برنامه های آموزشی و فرهنگی و استفاده از فضای موجود در پردیس دانشگاه صورت می گیرد.
وی افزود: انتقال کارگاه به شهرک صنعتی و استفاده از این ظرفیت برای ارتقاء سطح کمی و کیفی فضای آموزشی در پردیس دانشگاه انجام می شود.
سپس دکتر اسماعیل خیرخواه معاون پژوهش و فناوری واحد مشهد با بیان اینکه بزودی حوزه معاونت پژوهشی در پردیس دانشگاه  ساخته می شود، تصریح کرد: با این کار حوزه پژوهش از پراکندگی خارج شده و در مکان جدید متمرکز می شود.
وی از ساماندهی تشویق مقالات، پرداخت پژوهانه و ... درحوزه پژوهش خبرداد و گفت: ما جزء صندوق پژوهش استان هستیم که توانستیم سرمایه آن را  از  500 میلیون به یک و نیم میلیون تومان  افزایش دهیم و نماینده ای از صندوق پژوهشی استان در پردیس دانشگاه داشته باشیم تا اساتید و دانشجویان از حمایت های این صندوق بهره مند شوند.
در ادامه دکتر غلامعباس شکاری معاون برنامه ریزی و اقتصاد دانش بنیان واحد مشهد به رقبای جدید دانشگاه اشاره کرد و گفت: این امر باعث شده که رقابت های شدیدی بین دانشگاههای غیر دولتی صورت پذیرد و همین امر باعث شده که ما از ظرفیت های موجود خود به نحو احسن استفاده کنیم .
وی با بیان اینکه تا سال2000 نیروی انسانی بزرگترین سرمایه سازمان شناخته می شد، اظهار کرد : اکنون نیروی انسانی هوشمند و با انگیزه است که می تواند سازمان را نجات بخشد و تهدید ها را تبدیل به فرصت نماید.
در این نشست ریاست و معاونین دانشگاه به سئوالات مطرح شده از سوی اساتید پاسخ گفتند.

Soroush-Logo-LimooGraphic