کارنامه اولیه آزمون دکتری دانشگاه آزاد اسلامی فردا منتشر می‌شود

کارنامه اولیه آزمون دکتری دانشگاه آزاد اسلامی فردا دوشنبه 27 فروردین ماه منتشر می‌شود
کارنامه نتایج اولیه آزمون ورودی دوره دکتری نیمه متمرکز سال 97 دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی و دانشگاه آزاد اسلامی فردا (دوشنبه 27 فروردین) منتشر می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، داوطلبان می‌توانند از فردا (دوشنبه 27 فروردین‌) با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور و وارد کردن شماره داوطلبی و سایر مشخصات، کارنامه خود را دریافت کنند.
داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته شده باشند می توانند پس از دریافت دفترچه انتخاب رشته، نسبت به انتخاب کدرشته محل های انتخابی خود به ترتیب تقدم علاقه در فرم انتخاب رشته، اقدام کنند.
گفتنی است اطلاعیه تکمیلی درباره زمان و نحوه انتخاب رشته و زمان انتشار دفترچه راهنمای انتخاب رشته همزمان با اعلام نتایج، منتشر می‌شود.
پذیرش نهایی از بین داوطلبان معرفی شده به دانشگاه ها بر اساس نتیجه سنجش آزمون عمومی و نتیجه مصاحبه دانشگاه ها، بررسی مدارک و یا هر روش دیگر مطابق آیین نامه بر اساس اولویت کدرشته محل های انتخابی و ظرفیت اعلام شده و سهمیه مربوطه صورت می گیرد و نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۹۷ در دهه اول شهریورماه ۹۷ مشخص می شود.