دانشجویان از نظر علمی در بهترین سطح ولی از نظر عملی و مهارتی ضعیف هستند

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی  دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در آیین افتتاحیه مراکز توسعه شایستگی های حرفه ای دانشجویان (SCD)
دانشجویان از نظر علمی در بهترین سطح ولی از نظر عملی و مهارتی ضعیف هستند/  امروز بسیاری از مسئولان و متخصصان کشور از دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی هستند
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی  دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با بیان اینکه دانشجویان ما از نظر علمی در بهترین سطح هستند، افزود: اما از نظر عملی و مهارتی ضعیف اند و برای ورود به بازار کار نیازمند افزایش اعتماد به نفس هستند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، دکتر رضا  بهاری کاشانی در آیین افتتاحیه مراکز توسعه شایستگی های حرفه ای دانشجویان (SCD) که در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزارشد، گفت: امیدواریم با آموزش‌های فنی و ارتقای مهارت‌های دانشجویی از نظر عملی نیز بتوانیم اعتماد به نفس دانشجویان را برای ورود به بازار کار ایجاد نمائیم.
وی با اشاره به اینکه  دانشگاه‌های ما از گذشته در توانمندسازی و مهارت‌آموزی دانشجویان ضعیف عمل کرده‌اند که  امیدواریم این نقص برطرف شود، تصریح کرد: امروز باید دانشجویان ما با اعتماد به نفس کامل به بازار کار معرفی شده و نقش‌های خود را در توسعه کشور بخوبی ایفا نمایند.
دکتر بهاری  با بیان اینکه  آموزش عالی کشور در دوره‌ها ی مختلف با ناموفقیت‌هایی روبرو بوده است ، اظهار کرد: امروز با ایجاد مراکز توسعه شایستگی های حرفه ای دانشجویان در دانشگاه به دنبال برطرف شدن این نقطه ضعف‌ها هستیم تا با برنامه ریزی‌های جدید آن‌ها را برطرف کنیم.
 معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد مشهد، تقارب و هماهنگی بین دانشگاه‌ها در خراسان رضوی با محوریت استانداری و تشکیل شبکه جامع دانشگاه‌ها را به عنوان یک الگوی موفق در کشور دانست و گفت: طی 30 سال گذشته یکی از اهداف دانشگاه آزاد اسلامی تربیت و پرورش متخصصینی بود که کارآمد باشند و برای جامعه نقش مهمی ایفا کنند که خوشبختانه امروز شاهد هستیم که بسیاری از مسئولان و متخصصان امروز چه در دولت و بخش خصوصی از دانش آموختگان دانشگاه آزاد هستند.
وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در بخش‌ها و واحدهای مختلف خود فرصت‌های متعددی در رشته‌های مختلف ایجاد کرده است، اظهار کرد:  دانشگاه آزاد اسلامی مشهد نیز واحد جامعی است که با بیش از 30 هزار دانشجو بیشترین تعداد دانشجو در شرق کشور را داراست و  تقریبا در تمام رشته‌های دانشگاهی فعالیت دارد.
دکتر بهاری تاکید کرد: با حمایت سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای این فرصت وجود دارد که برای دانشجوها در داخل این دانشگاه که خانه‌ی اصلی آنان است، آموزش‌های حرفه‌ای را که در سرفصل‌های متعددی برنامه ریزی شده و در کشور سال‌هاست اجرا می‌شود، در داخل دانشگاه ارائه شود .
وی افزود: دکتر ولایتی و دکتر رهبر بارها بر اهمیت ایجاد تخصص کافی در دانشجویان به منظور ایجاد اشتغال پایدار در آینده کشور تاکید داشته‌اند، از این رو  ما باید جرات علمی را از طریق مهارت‌آموزی در دانشجویان خود ایجاد کنیم تا آنان بتوانند در آینده صنعت و اجتماع نقش کافی را داشته باشند.
نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی
 باید برای تقویت حس اعتماد به‌نفس دانشجویان به منظور ایجاد کارآفرینی تلاش نمائیم
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی گفت:  ما باید برای تقویت حس اعتماد به‌نفس دانشجویان به منظور ایجاد کارآفرینی به جای روحیه کارمندی و وابستگی تلاش نمائیم.
دکتر سید امیر حسین قاضی‌زاده هاشمی با تاکید بر اینکه امروز داشتن یک مدرک دانشگاهی برای ورود به بازارکار کفایت نمی‌کند، تصریح کرد: مدرک دانش آموختگان دانشگاهی عمدتا نشان دهنده صلاحیت علمی فرد است، اما وجود آن لازمه‌ی ورود بازارکار نیست.
وی با اشاره به مراکز توسعه شایستگی‌های حرفه‌ای دانشجویان، افزود: باید مراکزی باشند که افراد را با توجه به نیازهای بازارکار پرورش دهند و دانشجویان باید آموزش‌های مهارتی را از عمومی تا تخصصی در این مراکز فراگیرند.
قاضی زاده هاشمی خواستار توسعه  این مراکز در تمام استان شد و اظهارامیدواری کرد  تا در آینده هر فارغ‌التحصیل ما یک یا چند مهارت ویژه داشته باشند.
در این مراسم مراکز توسعه شایستگی‌های حرفه‌ای دانشجویان به صورت همزمان دردانشگاه‌های آزاد اسلامی  مشهد و قوچان و دانشگاه صنعتی سجاد با حضور رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور، نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی و فرماندار مشهد  و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در این دانشگاه افتتاح شد.

Soroush-Logo-LimooGraphic