vaa00

افتتاح مراکز ارتقای شایستگی‌های حرفه ای دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد

با حضور معاون وزیر تعاون کار و رفاە اجتماعی برگزار شد؛
افتتاح مراکز ارتقای شایستگی‌های حرفه ای دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد
«مرکز ارتقای شایستگی‌های حرفە‌ای دانشجویان» دانشگاە آزاد اسلامی  مشهد با همکاری مرکز آموزش فنی و حرفەای خراسان رضوی از سوی دکترپاک سرشت معاون وزیرتعاون کار و رفاە اجتماعی در این دانشگاه افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد،  لیمان پاک سرشت معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور در این مراسم گفت:  برای کاهش بیکاری دانش آموختگان دانشگاه ها، برخی مهارت ها در قالب واحدهای درسی به دانشجویان ارائه می شود.
وی با بیان اینکه در همین راستا امسال تفاهمنامه ای بین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سازمان فنی و حرفه ای منعقد شده است ، اظهار داشت: باید برای کاهش نرخ بیکاری، واحدهای مهارتی در آموزش عالی ارائه شود و آموزش های تئوری و دانشگاهی با آموزشهای مهارتی و مطابق با بازار کار همراه باشد.
رئیس سازمان فنی و حرفه ای با اشاره به اینکه اکنون بیش از 40 درصد افرادی که در مراکز آموزش فنی و حرفه ای آموزش می بینند دارای مدارک دانشگاهی هستند، تاکید کرد: مهارتی سازی باید از آموزش و پرورش آغاز شود و تا مقاطع بالاتر نیز ادامه یابد.
وی با بیان اینکه متاسفانه سالهای زیادی از عمر دانشجویان صرف فراگیری دانش هایی می شود که در بازار کار جایی ندارد،تصریح کرد : با فراگرفتن مهارتهای عملی مرتبط با فضای کار و نیازهای بازار از هدررفت عمر جوانان جلوگیری می شود.
دکتر پاک سرشت افزود: راه اندازی مراکز توسعه شایستگی های حرفه ای دانشگاهها، اقدام مهمی در این مسیر است و در این مراکز زبان صلاحیت علمی و زبان شایستگی های شغلی به هم نزدیک می شود.
این مراسم که با حضور دکتر قاضی زاده هاشمی نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی ، مهندس نوروزیان فرماندار مشهد، دکتر طاهری لاری رئیس دبیرخانه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی، دکتر بهاری معاون آموزشی واحد مشهد و سایر  مسئولین دانشگاهی و شهری ، اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در دانشکده فنی مهندسی این دانشگاه  برگزار شد به طور همزمان مراکز توسعه شایستگی های حرفه ای دانشجویان در دانشگاههای آزاد اسلامی مشهد، صنعتی سجاد مشهد و واحد قوچان افتتاح شد.