برگزاری نمایشگاه دستاوردهای آموزش بهداشت مدارس در دانشکده پیراپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد

همزمان با هفته بهداشت :
 گروه بهداشت مدارس و کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده پیراپزشکی واحد مشهد به منظور ارائه  دستاوردهای خود، نمایشگاهی با عنوان "آموزش بهداشت همگانی به همه در همه جا " در این دانشگاه برپا کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، دکتر زهرا سوئدی رئیس دانشکده پیراپزشکی واحد مشهد با بیان اینکه 7 آوریل مصادف با 18 فروردی،  سالروز تاسیس سازمان بهداشت جهانی و روز جهانی بهداشت است؛ افزود: در ایران 18 تا 25 فروردین هفته سلامت نامگذاری شده است .
وی با اشاره به اینکه شعار امسال سازمان بهداشت، پوشش همگانی بهداشت برای همه در همه جا نامگذاری شده است، افزود: در همین راستا دانشجویان رشته بهداشت مدارس  اقدام به برگزاری نمایشگاهی از دستاوردهای خود در خصوص آموزش بهداشت همگانی نمودند.
وی گفت: در این نمایشگاه دهها پوستر، پمفلت و چارت به گردن  که در زمینه های مختلف اموزش سلامت طراحی و ترسیم شده  است به نمایش درآمد.
دکتر سوئدی اظهارداشت: همزمان با این نمایشگاه کمیته تحقیقات دانشجویی اقدام به معرفی اعضای چارت جدید خود و عضوگیری برای زیر گروههای مختلف آموزشی و پژوهشی کرد.
وی از رونمایی  اولین نشریه علمی دانشجویی با عنوان قاصدک در این نمایشگاه خبر داد و گفت : این نشریه  دستاورد همکاری بسیج دانشجویی و کمیته تحقیقات دانشجویی پیراپزشکی است.

رئیس دانشکده پیراپزشکی واحد مشهد با بیان اینکه این نمایشگاه  تا 26 فروردین ماه در این دانشکده دایر است ، افزود: علاقمندان می توانند از ساعت 8 صبج لغایت 16 از این نمایشگاه دیدن کنند.

Soroush-Logo-LimooGraphic