عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در ترکیب انجمن نساجی خانه صنعت معدن و تجارت خراسان رضوی قرار گرفت

محمد احسان مومني هروي  عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، بالاترین تعداد آراء اخذ شده در انتخابات هيات مديره انجمن نساجی خانه صنعت معدن و تجارت خراسان رضوی را به خود اختصاص داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، در مراسم انتخابات هيات مديره انجمن نساجی خانه صنعت معدن و تجارت خراسان رضوی که با حضور مدیران واحدهای تولیدی همراه بود، دکتر محمد احسان مومني هروي  با بالاترين رأي به عنوان نَفَر اول هيات مديره جديد انتخاب شد.
گفتنی است: این انتخاب سند موفق و حضور فعال و موثر اساتید دانشگاه ازاد اسلامی مشهد در نهاد های حرفه ای و تخصصی استان را نشان می دهد.
شایان ذکر است: اعضای هیات مدیره انجمن نساجی خانه صنعت و معدن و تجارت خراسان رضوی ضوی  5 نفر می باشند و انتخابات این اعضا هر سه سال یک بار برگزار می شود.

Soroush-Logo-LimooGraphic