vaa00

برگزارِي رویداد یکساله کارآفرینی در حوزه اینترنت اشیا (IoT) با محوریت شهر هوشمند

در دانشگاه آزاد اسلامي مشهد برگزار شد:
رویداد یکساله کارآفرینی در حوزه اینترنت اشیا (IoT) با محوریت شهر هوشمند
دانشگاه آزاد اسلامي مشهد رویداد یکساله کارآفرینی در حوزه اینترنت اشیا را با هدف بررسی وضعیت و روند سرمایه گذاری در توسعه خدمات مبتنی بر IoT در بخش‌های مختلف اقتصاد و صنعت کشور و همچنین بررسی چالش‌ها و ارایه راهکارهای کاربردی در جهت رفع آنها را در دانشكده فني مهندسي اين دانشگاه  برگزار كرد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد، محور‌های اين پيش رویداد، شامل  انرژی پاک،  سلامت هوشمند،  ساختمان هوشمند، محیط زیست هوشمند،  مبلمان شهری هوشمند،  هات‌اسپات شهری وای فای،  کشاورزی و دامداری هوشمند،  حمل و نقل و ترافیک هوشمند و مشاركت شهروندی و اکوسیستم هوشمند است كه با حضور شرکت‌ها و نهادهای تصمیم‌گیر و تصمیم‌ساز مسیر ورود و پیشرفت IoT در ایران را مورد بررسي قرار داد.
در اين مراسم مصطفي شريعتي نقاش برجسته كشور و كارآفرين نمونه، دكتر مهدي انجيدني بنیانگذار پيام رسان گپ، دکتر علی جاهدی مدیر مرکز رشد ICT پارک علم و فناوری خراسان رضوی، دكتر بابايي مدیر پشتیبانی و توسعه منابع انسانی اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی ، دكتر صفايي كارآفرين نمونه در رابطه با اينترنت و اشيا و تهديدها و فرصت هاي كسب كار و الفباي كارآفريني و تامين منابع مالي و...  به بيان مطالبي پرداختند.
برگزاري نمایشگاه دستاوردهای استارت‌آپ‌ها و پنل انتقال تجربیات استارت‌آپ‌های موفق سانبا پلاس 1 از برنامه هاي جانبي اين همايش يكروز بود كه در محوطه دانشكده فني مهندسي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد برگزار شد.