انتقال سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد به مکان جدید

مدیر کل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی خبر داد:
انتقال سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد به مکان جدید
مدیر کل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی از انتقال سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد به مکان جدید خبرداد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، امیر خالقی با اعلام این خبر افزود: با توجه به درخواست های مکرر مراجعین محترم سازمان مرکزی اعم از اساتید، کارکنان، دانشجویان و خانواده های  محترم  ایشان و اعتراض و شکایت های متعدد در رابطه با بعد مسافت و سختی راه و نامناسب بودن مکان رفت و آمد و همچنین فضای نامناسب ساختمان مسکونی فعلی و شکایت برخی از همسایگان ، طی دستور فوری ریاست محترم  دانشگاه جهت رفع این مشکلات و احترام و تکریم ارباب رجوع و پاسخگویی سریع و آسان؛ موضوع جابجایی و نقل مکان سازمان مرکزی به محل جدید در دستور کار هیات رییسه دانشگاه قرار گرفت.
وی با بیان اینکه پس از تصویب نهایی هیات رئیسه با اکثریت قاطع اعضاء، ستاد جابجایی سازمان مرکزی به ریاست معاون اداری مالی تشکیل شد، افزود: با طرح موارد مختلف از سوی صاحبنظران و کارشناسان از جمله انتقال سازمان مرکزی به ساختمانهای مختلف دانشکده های حقوق، پیراپزشکی، مجتمع علوم انسانی، الهیه ، تربیت بدنی، مکان قبلی سازمان ، رهن و اجاره مکان جدید یا خرید ساختمان جدید و... تمامی پیشنهادات مورد بررسی و کارشناسی قرار گرفت.
خالقی افزود: برگزاری بیش از ده جلسه بررسی دقیق تمام  جوانب مختلف کارو در نظر گرفتن مواردی مانند آدرس مکان سازمان با دسترسی آسان ارباب رجوع، نوع معماری فضای اداری ساختمان، عدم مزاحمت همسایه ها و صرفه جویی در امکانات و حداقل هزینه جابجایی ساختمان، توجه به زیرساختها مانند تاسیسات و غیره، انجام طرحهای بلند مدت و توسعه ساختمان اداری در صورت نیاز و اعمال کمترین آسیب به حداقل گروههای آموزشی و دانشجویان، تامین فضای مورد نیاز اداری برای همکاران محترم و ...  در نهایت با رای قاطع تمام اعضای محترم هیات رییسه، ساختمان گروه  تربیت بدنی به عنوان ساختمان جدید سازمان مرکزی انتخاب شد.
وی اظهار کرد: پس از اعلام قطعی تمامی فضاها با امکانات مربوطه در گروه تربیت بدنی به مکان جدید منتقل و سپس پلان نهایی جابجایی حوزه های مختلف اداری در ساختمان جدید تعیین و فرآیند آماده سازی فضاهای اداری و ساخت و سازها آغاز شد.
مدیر کل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی گفت: اکنون پس ازپایان دیوارکشی و تعیین اتاقها عملیات رنگ آمیزی آغاز شد که حدود 60درصد رنگ آمیزی ساختمان به اتمام رسیده است.
امیر خالقی از اختصاص ساختمان قبلی سازمان مرکزی در میثاق برای ستاد اسکان نوروزی خبر داد و گفت : البته با توجه به زمان اداری 20 روزه تا پایان سال و لزوم جابجایی کلیه حوزه ها پیش از آغاز سال جدید، جابجایی از ابتدای اسفند ماه به صورت حوزه به حوزه درحال انجام  است، بطوریکه  دو مرحله جابجایی انجام پذیرفته و  حوزه های مورد نظر به ساختمان جدید نقل مکان نمودند و مابقی حوزه ها نیز بر اساس تاریخ های معین شده به نوبت به محل جدید نقل مکان خواهندنمود.
وی در همین راستا از کلیه حوزه های محترم سازمان مرکزی خواست به جهت اهمیت جابجایی تا پایان سال و محدودیت زمان، ستاد اجرایی را  در هرچه بهتر انجام دادن این اقدام یاری نمایند.
خالقی با بیان اینکه مراحل آماده سازی زیر ساخت های ساختمان صد درصد پایان نیافته است، اظهار امیدواری کرد: با تلاش شبانه روزی همکاران محترم در حوزه های مختلف عمرانی ، تدارکات،  فناوری اطلاعات، تاسیسات ، نقلیه و ... هر چه سریع تر موارد باقی مانده نیز تا پایان سال آماده  گردد.
وی با اشاره به اینکه جابجایی مکان جدید ساختمان سازمان مرکزی برکات و توفیقات متعددی را در بردارد، افزود: دسترسی آسان ارباب رجوع ، اساتید ، دانشجویان ، خانواده های محترمشان ، صرفه جویی در هزینه ها و زمان و انرژی با کوتاهی چشمگیر مسافت ، استفاده و دسترسی همکاران به اماکن عام المنفعه مانند مسجد ، سلف سرویس ، بانک، خدمات رفاهی ، سالن ها و غیره؛  همه از نکات مثبت و مزیت های این جابجایی است.
وی، از بین رفتن رفت و آمد مکرر مسئولین و همکاران دانشگاه از مجتمع آموزشی به سازمان مرکزی، صرفه جویی در خودرو ونقلیه دانشگاه  را از  دیگر مزایای این جابجایی برشمرد و گفت: تجمیع فضاهای اداری و آموزشی در کنار  یکدیگر در جهت تکریم ارباب رجوع، امکان فروش ساختمان فعلی و کسب درآمد جهت خرید ساختمان جدید استاندارد در  اطراف دانشگاه ، استفاده از پارکینگ اختصاصی رایگان پیش بینی شده در جنب ساختمان جدید اداری ، استفاده بهینه از اماکن و ساختمان های موجود دانشگاه ، تسهیل در استفاده همکاران از وسایل حمل و نقل عمومی شهری به محل کار، تبدیل ساختمان غیر استاندارد مسکونی سازمان مرکزی به ساختمان اداری با فضای استاندارد و درشان و منزلت و جایگاه دانشگاه از دیگر محسنات این جابجایی است.
خالقی پیش بینی سالن جلسات و اتاق شورا با گنجایش بیش از 50 نفر، نظارت فراوان و مستمر ریاست محترم دانشگاه بر مجموع دانشکده ها، تسهیل حضور همکاران در برنامه ها و همایش های دانشگاه و ... را  از مزایای دیگر جابجایی سازمان مرکزی عنوان کرد.

Soroush-Logo-LimooGraphic