vaa00

تعالی سازمانی و چابک سازی از برنامه های مهم حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه است

مشاور عالی حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی در واحد مشهد
   مشاور عالی حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی  14 برنامه معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی را  در جمع روسا ومعاونین اداری مالی خراسان بزرگ تبیین و تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، محمدحسین حاجیلو در اجلاس مشترک روسا و معاونان آموزشی و اداری و مالی دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان های خراسان رضوی ، شمالی و جنوبی که در دانشکده فنی مهندسی واحد مشهد برگزار شد، گفت:  14 برنامه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه در 5 استان کشوربه صورت  پایلوت اجرایی شده  و امروز نیز این برنامه ها در سه استان  خراسان رضوی ، شمالی و جنوبی بارگذاری و راه اندازی می شود.
 وی افزود: این برنامه ها با هم افزایی و همکاری متخصصین دانشگاه و استفاده از توان و پتانسیل اساتید  هر مجموعه  ایجاد شده است.
حاجیلو بر تعالی ، چابک سازی و توانمند سازی سازمانی تاکید کرد و گفت: دراین بخش  دو محور اساسی در برنامه های معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ، پیش بینی شده که آموزش کارکنان در واحدها و آموزش های مهارتی و کاربردی از جمله آنهاست.
در این جلسه روسا و معاونین اداری مالی دانشگاههای استان خراسان رضوی ، شمالی و جنوبی به بیان پیشنهادات و نقطه نظرات خود پرداختند و با طرح سئوالات، خواستار پیگیری مسائل مربوطه شدند.