vaa00

دکتر رهایی: امروز نیاز جدی کشور به دوره های کاردانی است

دکتر رهایی در جمع روسای دانشگاهها و معاونین آموزشی خراسان بزرگ
 امروز نیاز جدی کشور به دوره های کاردانی است/ جابجایی اعضای هیات علمی هدفمند صورت می گیرد/ توقف اجرای برخی از رشته محل ها در یک واحد یا استان و توسعه آن در واحد یا استان دیگر

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: هیچ واحد و یا مرکز دانشگاهی تعطیل نمی شود و صرفاً رشته های تحصیلی ساماندهی می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، نشست استانی بازمهندسی رشته ها، آمایش و نمودار تشکیلات منطقه 9 دانشگاه آزاد اسلامی ویژه استانهای خراسان رضوی، شمالی و جنوبی با حضور دکتر علیرضا رهایی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه،  روسای دانشگاههای استانهای خراسان رضوی و معاونان واحدهای دانشگاهی سه استان در دانشکده فنی مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد.
دکتر رهایی در این جلسه  با تأکید بر اینکه امروز نیاز جدی کشور به دوره های کاردانی است، اظهارکرد: امروز جوانان برای موفقیت در کار و شغلی که دارند نیازمند تجربیات و کسب مهارت هستند بنابراین وجود دوره های کاردانی از اهمیت بالایی برخوردار است که باید به آن توجه جدی داشت.
وی  با تاکید بر اینکه هیچ رشته تحصیلی در دانشگاه آزاد اسلامی حذف نمی شود، گفت: جابجایی و انتقال برخی رشته محل ها از یک واحد دانشگاهی به واحد دیگربصورت موقت است و این جابجایی در شرایط مختلف فرق می کند.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه بعد از ساماندهی رشته ها و تعیین تکلیف رشته محل ها بحث ساماندهی اعضای هیأت علمی دنبال می شود ، اظهار داشت: ضوابط مربوط به ایجاد و ادامه فعالیت دوره های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری براساس شاخص های معتبر آموزشی تدوین و مبنای کار قرار خواهد گرفت.
 وی با بیان اینکه برای ایجاد هر رشته  تحصیلی  حضور 3 عضو هیات علمی تمام وقت در دانشگاه ضروری است، بر ساماندهی اساتید نیمه وقت در دانشگاه  تاکید کرد.
دکتر رهایی با اشاره به اینکه  تمامی فعالیت های آموزشی با در نظر گرفتن سیاست ارتقاء کیفیت صورت گیرد، گفت: برنامه ریزی های آموزشی و راهکارهای مدیریتی در استانها و واحدهای دانشگاهی نباید آسیبی به فعالیت های آموزشی و پژوهشی وارد کند.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی ارتقاء همه جانبه کیفیت در فعالیت های آموزشی را از عوامل جذب دانشجو دانست و افزود: افزایش کیفیت در فضای رقابتی فعلی که شامل حال بسیاری از دانشگاه های کشور است، منجر به جذب دانشجو می شود.
وی بر جابجایی اعضای هیات علمی بصورت هدفمند تاکید کرد و گفت: از 4 هزار عضو هیات علمی متقاضی جابجایی، تنها 400 نفراز آنان و در حد یک ترم صورت گرفت.
وی؛ حضور مفید، مؤثر و همچنین استقرار اعضای هیأت علمی در واحدهای دانشگاهی را  امری جدی و ضروری خواند و گفت: این امر به عنوان یک شاخص مورد توجه قرار می گیرد.
وی بر ساماندهی رشته ها در واحدهای دانشگاهی تأکید کرد و گفت: در این ساماندهی هیچ رشته ای حذف نمی شود، بلکه ممکن است ظرفیت برخی رشته ها تغییر یابد و برخی از رشته محل ها در یک واحد دانشگاهی یا یک استان به واحد دانشگاهی یا استان دیگر انتقال موقت داده شود.
دراین جلسه  دکتر اسدالله متاجی و دکتر علیرضا وحیدی به بیان مطالبی در خصوص مباحث آموزشی پرداختند و روسای و معاونین آموزشی استانهای خراسان نیز بامطرح کردن سئوالات آموزشی خود، پاسخ آنها را دریافت نمودند.