تشکیل ستاد اسکان نوروزی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد + مکان های اقامت

تشکیل ستاد اسکان نوروزی در  دانشگاه آزاد اسلامی مشهد + مکان های اقامت/ پذیرش اینترنتی مهمانان
 ستاد اسکان نوروزی در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد فعال شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، علي الهيان رييس ستاد اسكان واحد مشهد دراین رابطه گفت: ﺑﻪ ﻣﻨﻈﻮر ﻓﺮاﻫﻢ آوردن زﻣﯿﻨﻪ استفاده همكاران خدوم دانشگاه آزاد اسلامی از بارگاه ملكوتی امام رضا(ع) ، اين واحد دانشگاهی بر آن شد تا با ايجاد یک پايگاه اينترنتی اسكان ، ضمن برقراری مساوات بين همكاران واحد های دانشگاهی ، شيفتگان آن حضرت همام با كمترين نگرانی بتوانند تمامی مراكز اسكان نوروزی 97 اين واحد دانشگاهی را مشاهده و به صورت سيستمی رزرو كنند.
وی به مکانهای این واحد دانشگاهی برای اسکان اشاره کرد و گفت : مركز رفاهي  فرهنگي(قاسم آباد)؛ فاصله تاحرم با ماشين 30 دقيقه ،ساختمان خيابان چمران؛ فاصله تا حرم با ماشين 5 الي 10 دقيقه؛ خوابگاه اماميه 59 (قاسم آباد): فاصله تا حرم با ماشين 30 دقيقه و دانشكده پزشكي؛ فاصله تا حرم با ماشين 5 دقيقه؛ مجتمع علوم انساني(قاسم آباد)؛ فاصله تاحرم با ماشين 30 دقيقه و خوابگاه ياس؛ فاصله تا حرم با ماشين 20 دقيقه است، بنابراین برای رزو مکان اسکان بایستی به آدرس refah.mshdiau.ac.ir مراجعه کرده و با ایجاد حساب کاربری ابتدا ثبت نام کرده و سپس وارد منوی رزرو محل اسکان شوید.
رييس ستاد اسكان واحد مشهد  با بیان اینکه این سایت جهت رزو از 23 بهمن ماه فعال است ، خاطرنشان کرد: با توجه به مكاتبه با سازمان مركزي دانشگاه در خصوص هزينه اسكان مركز رفاهي فرهنگي و همچنين ساختمان چمران فعلاً امكان رزرو این دو مکان میسر نیست.
الهیان اظهار امیدواری کرد : همکاران دانشگاهی با خاطره خوش به مشهد مقدس سفر كرده و به سلامتی و تندرستی سال 1397 را درکنار امام مهربانی ها آغاز نمایند.