کتاب تالیفی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزیده سی و پنجمین دوره کتاب سال شد

کتاب تالیفی دکتر پرویز واحدی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزیده سی و پنجمین دوره کتاب سال شد و در جشن كتاب سال جمهوري اسلامي ايران از رئیس جمهور لوح تقدیر دریافت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، دکتر پرویز واحدی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با تالیف کتاب طب تنفس در حوزه علوم کاربردی و بخش پزشکی در سی و پنجمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران برگزیده شد و در همین رابطه از سوی حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان با اهدای لوح تقدیر از وی تجلیل بعمل آمد.
گفتنی است: برگزیدگان کتاب سال و جایزه جهانی کتاب سال با حضور رئیس جمهور در تالار وحدت 18 بهمن ماه تجلیل شدند.