ماموریت اصلی ما ترویج فرهنگ دفاع مقدس و نشر آن است / تاکید بر نخبه پروری ایثارگران

مدیرکل امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی در واحد مشهد :
مدیر کل امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی در بازدید از واحد مشهد بر ترویج فرهنگ دفاع مقدس و نشر آن و همچنین نخبه پروری ایثارگران تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، حسین نصیرزاده مشاور رئیس و مدیرکل امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی با حضور بر مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی مشهد ازدانشکده فنی مهندسی این واحد بازدید و درنشستی با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی ، مدیر امور شاهد و ایثارگران واحد مشهد و مدیران ستاد شاهد و ایثارگران استان خراسان رضوی درباره مأموریت‌های کلان حوزه ایثارگران و لزوم پشتیبانی مسئولان از برنامه‌های ابلاغی تبادل نظر و گفت‌وگو کرد.
نصیرزاده در این نشست ضمن تبریک ایام الله دهه مبارک فجراظهارداشت: علی رغم اینکه ملت ما در 8 سال جنگ تحمیلی ایستادگی کرد و توانست استکبار جهانی را شکست دهد، امروز نیز دشمن ازما دست نکشیده و جنگ فرهنگی و غارت فرهنگی را شروع کرده است، لذا بر اساس منویات مقام معظم رهبری، وظیفه داریم در سنگرهای مهمی چون سنگر جنگ نرم و سنگر علم و دانش و فرهنگ با تلاش و ایثار، در جهت توانمندسازی دانشگاهیان بکوشیم و با  مراقبه کردن ازاین تهاجم دشمن جلوگیری کنیم.
وی به نگاه ویژه دکتر ولایتی و دکتر فرهاد رهبر نسبت به حوزه ایثارگران در دانشگاه اشاره کرد و گفت: علاوه برارائه خدمات با قوانین ومقررات دانشگاه، باید تفکر ایثار و شهادت در همه بخشهای  دانشگاه آزاد اسلامی  جاری شود که برای تحقق آن، برنامه‌های کلانی تهیه شده و به مرحله اجرا در خواهد آمد.
مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بر ترویج فرهنگ دفاع مقدس و نشر آن در دانشگاه تاکید کرد و ادامه داد: اصلی ترین دغدغه و ماموریت ستاد شاهد وایثارگر در دانشگاه در کنار ارائه خدمات آموزشی، مالی و فرهنگی به جامعه شاهد و ایثارگر ، ترویج فرهنگ دفاع مقدس و تربیت دانشجویان عالم، انقلابی، متدین و ولایت‌مدار است.
نصیرزاده با اشاره به نگاه ویژه ستاد و شاهد وایثارگر دانشگاه به نخبه پروری ایثارگران، تاکید کرد: مدیران و اعضای ستادهای شاهد و ایثارگر باید به حوزه پژوهش توجه بیشتری داشته و از فرصت های پژوهشی بخوبی  استفاده نمایند.
مدیر کل امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی از حضور شخصیت ارزشی و انقلابی چون دکتر مهدی ملک نژاد به عنوان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی در این استان  اظهار خرسندی کرد وافزود:  با وجود ایشان در دانشگاه استان روحیه ایثارگری و فرهنگ ایثار و شهادت در دانشگاه بیش از پیش تقویت می شود.
دکتر مهدی ملک نژاد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی درادامه ضمن خیرمقدم بر احیای فرهنگ ایثار و شهادت و دفاع مقدس بیش از پیش دردانشگاه تاکید کرد و افزود: بایستی در ترویج فرهنگ ایثارگری نقشه راه ترسیم کرده و در اجرای آن در دانشگاه بکوشیم .
وی با بیان اینکه اعتقاد دارم برون داد دانشگاه باید دانش آموختگانی مسلمان، متدین و انقلابی باشد، اظهار کرد: اکنون در حوزه سما کارگروه تربیت اسلامی شکل گرفته که با استفاده از اساتید حوزه ودانشگاه، دانش آموزان با فرهنگ اسلامی تربیت شده و به مراحل بالاترراه یابند.
گفتنی است: در این نشست که در مجتمع رفاهی فرهنگی واحد مشهد برگزار شد ضمن بررسی مسائل امور شاهد و ایثارگر در خصوص ارائه خدمات بهتر به جامعه هدف بحث و تبادل نظر صورت پذیرفت.

Soroush-Logo-LimooGraphic