تکمیل ظرفیت برای ۴ مقطع دانشگاه آزاد اسلامی/ آغاز ثبت نام از نیمه دوم دی ماه

دکتر شاهانی خبر داد
تکمیل ظرفیت برای ۴ مقطع دانشگاه آزاد اسلامی/ آغاز ثبت نام از نیمه دوم دی ماه
سرپرست مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی از تکمیل ظرفیت این دانشگاه برای ۴ مقطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری حرفه ای خبر داد.

دکتر امیررضا شاهانی در گفت وگو با خبرنگار روابط عمومی با اعلام این مطلب افزود: ثبت نام برای تکمیل ظرفیت دوره های کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری حرفه ای دانشگاه آزاد اسلامی از نیمه دوم دی ماه آغاز می شود.
وی ادامه داد: ظرفیت دوره های دکتری حرفه ای (پزشکی، دندانپزشکی، دامپزشکی و داروسازی) در مرحله تکمیل ظرفیت بسیار محدود است.
سرپرست مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: در مرحله تکمیل ظرفیت دوره های کارشناسی ارشد نیز حدود ۶۰ هزار ظرفیت تعیین شده است.
دکتر شاهانی اظهار داشت: ظرفیت پذیرش برای دوره های کارشناسی با آزمون محدود است اما در دوره های کارشناسی بدون آزمون محدودیتی وجود ندارد.