تصویب کلیات آیین‌نامه معادل‌سازی دروس در دانشگاه آزاد اسلامی

به منظور حل مشکلات آموزشی دانشجویان صورت گرفت
تصویب کلیات آیین‌نامه معادل‌سازی دروس در دانشگاه آزاد اسلامی
شورای برنامه ریزی آموزشی و درسی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر علیرضا رهایی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی و سایر اعضا برگزار شد.

دکتر علیرضا رهایی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت وگو با خبرنگار روابط عمومی در خصوص موضوعات مطرح شده و مصوبات این شورا گفت: خوشبختانه در شورای برنامه ریزی آموزشی و درسی دانشگاه آزاد اسلامی، کلیات آیین‌نامه معادل‌سازی دروس مورد تصویب اعضای شورا قرار گرفت.
وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی همواره با حجم زیادی از درخواست های معادل‌سازی دروس از سوی دانشجویانی روبه‌روست که از واحدی به واحد دیگر منتقل شده، تغییر رشته داده اند یا از خارج کشور برای ادامه تحصیل به واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در داخل کشور مراجعه می کنند. بنابراین با تصویب این آیین‌نامه، مشکلات آموزشی این حجم عظیم از مخاطبان برطرف خواهد شد.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به دیگر مصوبات این شورا گفت: تصویب حداقل نمره قابل قبول آزمون های استاندارد زبان انگلیسی برای داوطلبان دوره دکتری و همچنین تصویب رشته مهندسی زیستی از دیگر مصوبات جلسه شورای برنامه ریزی آموزشی و درسی دانشگاه آزاد اسلامی بود.