vaa00

بازدید معاون پژوهش وفناوری دانشگاه آزاد اسلامی مشهد از شرکت رینگ سازی مشهد

معاونت پژوهش وفناوری دانشگاه آزاد اسلامی مشهد بهمراه مدیران این حوزه از شرکت رینگ سازی مشهد بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، درراستای افزایش تعاملات دانشگاه با صنایع، دکتر اسماعیل خیر خواه معاون ‍پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی مشهد بهمراه دکتر بشیرنژاد مدیردفتر ارتباط با صنعت  این حوزه طی بازدیدی از کارخانه رینگ سازی مشهد، ضمن آشنایی با خطوط تولید بزرگترین کارخانه تولید رینگ کشور، در نشستی با مدیران این شرکت، درخصوص ظرفیت‌های همکاری، به گفتگو نشستند.
خطوط تولید رینگ های سبک و سنگین، قالب سازی،سالن رنگ، آزمایشگاه مرجع و... ازجمله بخش های مورد بازدید این هیات بود.
همچنین در پایان این بازدید، نحوه تعامل و تعریف پروژه به ویژه در بخش های موردنیاز این شرکت از جمله در حوزه‌ های مکانیک و طراحی جامدات،فناوری اطلاعات، متالوژی، مهندسی صنایع، بازتعریف فرایندها، اعزام کارآموز دانشگاهی و....به بحث گذاشته شد و درباره ایجاد کارگروهی مشترک توافق حاصل شد.