تقدیر از سه دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در مراسم تجلیل از برگزیدگان آزمون المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی

در مراسم تقدیر از برگزیدگان آزمون نهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور:
سه دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد تقدیر شدند
برگزیدگان آزمون نهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور و همکاران مناطق آمایشی ده گانه المپیاد با حضور دکتر علی اکبر ولایتی رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنا و دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تقدیر شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، دراین مراسم از سعید سلطانی اصل هریس، مدال نقره انفرادی (فلسفه در پزشکی) و مدال نقره تیمی(فلسفه در پزشکی) از واحد مشهد تجلیل بعمل آمد.
همچنین برگزیدگان آزمون انفرادی (راه یافتگان به مرحله نخست تیمی) خانم ها؛  نگار معنوی فر، حیطه مدیریت نظام سلامت و مهدیه عباسی، حیطه آموزش پزشکی  دانشگاه آزاد اسلامی مشهد تقدیر شدند.
در این نشست ، دکتر سید محمدعلی رئیس السادات از منطقه آمایشی 9 نیز به عنوان همکار منتخب در اجرای نهمین المپیاد دانشجویی کشوری معرفی و از ایشان قدردانی بعمل آمد.
 گفتنی است : در نشست استعدادهای درخشان حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی از 31 دانشجوی مدال آور و صاحب رتبه در نهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور و همکاران مناطق آمایشی ده گانه المپیاد که حضور فعالی در این المپیاد داشتند، تقدیر و قدردانی شد.