بازدید مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و مدیرکل دانشجویی فرهنگی واحد مشهد از برگزاری مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی مشهد
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی خراسان رضوی و مدیرکل دانشجویی فرهنگی واحد مشهد از روند برگزاری آزمون قرآن و عترت در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، همزمان با برگزاری  بیست و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی، این مسابقات با حضور بیش از 2000 نفر از دانشجویان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی مشهد امروز 21 آذر در این واحد دانشگاهی با موفقیت برگزار شد.
رمضانعلی عدالتخواه، مسئول کانون قرآن و عترت واحد مشهد درحاشیه برگزاری این مسابقات گفت: دانشجویان در این دوره از مسابقات در 10 رشته شامل تفسیر قرآن کریم، ترجمه قرآن کریم به زبان انگلیسی، ترجمه قرآن کریم به زبان فارسی، زندگانی چهارده معصوم(ع)، زندگانی پیامبر(ص)، نماز، احکام برادران، احکام خواهران، آشنایی با نهج البلاغه، زیارت عاشورا و جامعه کبیره با یکدیگر به رقابت پرداختند.
وی افزود: استادان و اعضای هیأت علمی نیز در سه رشته شامل احکام، نماز و زندگانی چهارده معصوم(ع) رقابت کردند.
عدالت خواه از برگزاری مسابقات شفاهی قرآن و عترت در بهمن ماه امسال خبر داد و اظهار کرد: مسابقات ویژه کارکنان نیز در سه رشته احکام، نماز و زندگانی چهارده معصوم(ع) در بهمن سالجاری  برگزار خواهد شد.
 بخش کتبی بیست و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی مشهد ویژه استادان، اعضای هیأت علمی و دانشجویان همزمان با سایر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در حالی در واحد مشهد برگزار شد که حجت الاسلام نصیری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی خراسان رضوی و حجت الاسلام سلطانی مدیر کل دانشجویی فرهنگی واحد مشهد از روند برگزاری این آزمون بازدید کردند.

Soroush-Logo-LimooGraphic