21 آذر ماه: برگزاری بیست و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت با شرکت بیش از 2000 نفر در واحد مشهد

فردا 21 اذر ماه در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار می شود:
 بیست و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت با شرکت بیش از 2000 نفر
بیست و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی مشهد  با شرکت بیش از 2000 نفر از دانشجویان و اساتید این دانشگاه  فردا 21 آذرماه در این واحد دانشگاهی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، همزمان با سایر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی،  بخش کتبی بیست و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی مشهد ویژه استادان، اعضای هیأت علمی و دانشجویان 21 آذرماه ساعت 10 صبح در واحد مشهد  برگزار می شود.
 دانشجویان در این دوره از مسابقات در 10 رشته شامل تفسیر قرآن کریم، ترجمه قرآن کریم به زبان انگلیسی، ترجمه قرآن کریم به زبان فارسی، زندگانی چهارده معصوم(ع)، زندگانی پیامبر(ص)، نماز، احکام برادران، احکام خواهران، آشنایی با نهج البلاغه، زیارت عاشورا و جامعه کبیره با یکدیگر به رقابت می پردازند.
استادان و اعضای هیأت علمی نیز در سه رشته شامل احکام، نماز و زندگانی چهارده معصوم(ع) رقابت می کنند.
رمضانعلی عدالتخواه، مسئول کانون قرآن و عترت واحد مشهد اظهار داشت: این مسابقات در دانشکده های واحد مشهد برگزار می شود.

وی از برگزاری این مسابقات ویژه کارکنان نیز در سه رشته احکام، نماز و زندگانی چهارده معصوم(ع) در بهمن ماه سالجاری خبر داد .