آغاز ثبت نام نقل و انتقال از ۲۵ آذرماه/ نتایج اوایل بهمن‌ماه اعلام می شود

مدیرکل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد
آغاز ثبت نام نقل و انتقال از ۲۵ آذرماه/ نتایج اوایل بهمن‌ماه اعلام می شود
دکتر علیرضا صامت از اعلام نهایی نتایج نقل و انتقال و میهمانی نیمسال دوم سال تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی قبل از آغاز ترم بهمن و در تاریخ 7 بهمن‌ماه خبر داد.

دکتر صامت در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه مهلت ثبت‌نام برای نقل و انتقال و میهمانی دانشجویان این دانشگاه برای نیمسال دوم براساس تقویم دانشگاهی، تا تاریخ 7 بهمن‌ماه است، گفت: با برنامه ریزی‌های صورت‌گرفته، تدبیری اندیشیده شده تا نتیجه درخواست‌های نقل و انتقال و میهمانی دانشجویان، بدون وقفه و در همان تاریخ اعلام شود.
وی افزود: دانشجویان می توانند برای پیگیری نتیجه درخواست‌های خود درخصوص نقل و انتقال و میهمانی به سامانه منادا به آدرس www.monada.iau.ir مراجعه کنند.
مدیرکل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در پایان تاکید کرد تمامی مراحل فرآیند رسیدگی به درخواست های نقل و انتقال و میهمانی، از طریق سامانه منادا قابل پیگیری است.
گفتنی است؛ ثبت نام برای نقل و انتقال و میهمانی دانشجویان این دانشگاه برای نیمسال دوم تحصیلی ۹۶-۹۷ از ۲۵ آذرماه آغاز می شود.

Soroush-Logo-LimooGraphic