تجلیل از خانواده شهدای مدافع حرم در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد

در آستانه میلاد باسعادت  پيامبر اكرم (ص) و امام جعفر صادق(ع) و گراميداشت روز دانشجو، خانواده های شهدای مدافع حرم در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد تجلیل شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، خانواده شهدای مدافع حرم، شهیدان میرزا محمود تقی پور، حسین حریری، جواد جهانی و جواد کوهساری با حضور مسئولین دانشگاه در جشن دوستانه که به مناسبت میلاد باسعادت  پيامبر اكرم (ص) و امام جعفر صادق(ع) و گراميداشت روز دانشجو در مجتمع علوم انسانی واحد مشهد برگزارشد، تجلیل بعمل آمد.

اجرای سرود و نماهنگ زنده مدافعان حرم، چالش مانکن با موضوع لبخند، اهدای هدیه به  اسامی محمد، مصطفی، احمد و صادق و  سخنرانی حجت الاسلام حسین زاده از برنامه های این مراسم بود.
حسین زاده با بیان حدیثی از امام رضا (ع) گفت: خوشحالی در کارخوب،عذرخواهی در انجام اشتباه، تشکر درقبال نعمت و صبر در بلا باعث نزدیکی و رضایت خداوند از بندگان می شود.
وی با تبریک پیروزی جبهه مقاومت؛  بر دفاع از قداست ها در هر زمان و مکانی تاکید کرد.
این جشن به همت بسیج دانشجویی و دفتر فرهنگ اسلامی مجتمع علوم انسانی با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی برگزار شد.