پیاده‌روی بزرگ دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی به سمت حرم مطهر رضوی

پیاده‌روی بزرگ دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی به سمت بارگاه ملکوتی علی بن موسی الرضا (ع)
اولین کاروان بزرگ پیاده‌روی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور (نیشابور تا مشهد مقدس)  از 24 لغایت 28 آبانماه برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، دکترنوید حبیبی معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد به تشریح برنامه های این پیاده روی پرداخت و گفت: به مناسبت ایام پایانی ماه صفر و رحلت جانسوز پیامبر اسلام (ص)، شهادت امام حسن مجتبی (ع) و بویژه شهادت امام علی بن موسی الرضا (ع)  پیاده‌روی بزرگ دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور از محل قدمگاه امام رضا (ع) در نیشابور تا مشهد مقدس را به صورت دسته جمعی پیاده‌روی خواهند کرد.
معاون دانشجویی فرهنگی واحد مشهد  با بیان اینکه همه دانشجویان شرکت کننده در این مراسم امروز چهارشنبه 24 آبانماه در دانشگاه آزاد اسلامی نیشابور گرد هم می آیند، افزود:  شروع حرکت کاروان روز پنجشنبه (25 آبانماه) ساعت 7 صبح از محل مسجد اهل البیت(ع) کیلومتر 70 جاده نیشابور- مشهد آغاز شده و با ادامه حرکت تا کیلومتر 53 (بینالود) موکب امام حسن مجتبی (ع) به  اقامه نماز ظهرو عصر می پردازند.
حبیبی اظهار داشت: این کاروان با ادامه حرکت به سمت موکب امام رضا(ع) در  راهدارخانه ابرش در محل ایستگاه جواد الائمه در ملک آباد اسکان شبانه خواهند داشت.
معاون دانشجویی فرهنگی واحد مشهد به اجرای برنامه های مختلف فرهنگی در طول این پیاده روی اشاره نمود و گفت: جمعه 26 آبانماه ساعت 7 صبح؛ پیاده روی از محل ایستگاه جواد الائمه (ملک آباد) تا رباط خاکستری و موکب امام هادی (ع) انجام می شود و زائرین دانشجو با  اقامه نمازظهر و عصر به  پیاده روی خود تا  زائر شهر آستان قدس رضوی ادامه می دهند.
وی؛  ورود کاروان به شهرمقدس مشهد را شنبه 27 آبانماه دانست و خاطر نشان کرد: کاروان دانشجویی با تجمع در میدان 15 خرداد مشهد به سمت حرم مطهررضوی حرکت می کنند.
حبیبی از اقامت کاروان در دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در خیابان آزادی خبر داد و گفت: در شب شهادت امام رضا(ع) کاروان با تجمع در یکی از رواق های حرم مطهر رضوی به عزاداری خواهند پرداخت.
وی تصریح کرد: همزمان با سالروز شهادت امام رضا علیه السلام کاروان دانشجویان  دانشگاه آزاد اسلامی  از دانشکده پزشکی از مسیر خیابان آزادی ، چهارراه شهدا به سمت حرم مطهر رضوی حرکت نموده و به عزارداری در حرم مطهر می پردازند.