اردوی توجيهی فرهنگی دانشجويان ورودی جديد دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد

اردوی توجیهی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، با هدف برقراری ارتباط صمیمی مسئولين با دانشجويان و تبیین خدمات دانشگاه در اردوگاه ثامن الحجج (ع)مشهد برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد : دکتر مهدی ملک نژاد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی  خراسان رضوی و مشهد در این مراسم با تسلیت ایام محرم و شهادت مظلومانه سالار شهیدان و سرور آزادگان حضرت امام حسین علیه السلام،  از شهدای اخیر مدافعان حرم یاد کرد و گفت: امروزاستقلال، آزادی و امنیت کشور مرهون فداکاری ها و جانفشانی های این عزیزان است، بنابراین بایستی قدردان خون شهدا باشیم و در جهت رشد علمی و تقویت زیرساختهای کشور حرکت نمائیم .
 وی با بیان اینکه هم اکنون واحد مشهد با بیش از 30 هزار دانشجو و حدود 600 عضو هیات علمی،  از دانشگاههای مطرح استان وشرق کشور است، اظهار کرد:این دانشگاه با تلاش و کوشش مدیران ، استادان، دانشجویان و کارمندان خود، با برنامه‌ریزی دقیق و راهبردهای مناسب براساس شاخصه‌های علمی و پژوهشی در علوم انسانی، مهندسی و پزشکی توفیقات چشمگیری بدست آورده است.
 دکتر ملک نژاد حضور دانشمندان  بین المللی، وجود آزمایشگاه‌های پیشرفته با امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی مدرن و حضور اساتید و دانشجویان این  دانشگاه در میادین علمی و ورزشی  و .... در سطح ملی و بین المللی را از دیگر دستاوردهای این دانشگاه برشمردو خطاب به دانشجویان جدید الورود واحد مشهد  گفت: «شما بایستی این جایگاه را قدر بدانید و در تبدیل شدن این دانشگاه به قطب علمی کشور از مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی کمک نمائید».
وی امکانات و توانمندی های دانشگاه آزاد اسلامی خراسان و بویژه واحد مشهد را مطلوب دانست و گفت : بسیاری از مدیران و مسئولین استان دانش آموخته این دانشگاه هستند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد اظهار کرد: از فعالیتهای علمی دانشجویان در قالب انجمن های علمی و فعالیتهای سیاسی دانشجویان در تشکلهای سیاسی اسلامی دانشگاه استقبال می کنیم .
در ادامه حجت الاسلام دکتر مجید نصیری  رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاههای آزاد اسلامی خراسان رضوی سال جدید تحصیلی را به دانشجویان ورودی جدید واحد مشهد تبریک گفت و در خصوص دانشجو شدن توصیه هایی کرد.
وی با بیان اینکه از اهدافی که وارد دانشگاه شدید دور نشوید، افزود:« مراقب باشید آرمان های زلال زیر غبار غفلت ها فراموش نشود».
 دکتر نصیری با اشاره به اینکه  ایمان و تقوا و اعتقادات دینی و مذهبی انسان را از آسیبها و آفتهای حفظ می کند، تاکید کرد: «بایستی افرادی را برای دوستی انتخاب کنیم که به رشد معنوی، فرهنگی و اعتلای درسی و اخلاقی ما کمک نمایند».
وی بر احترام به پدر و مادر و استادان، علم همراه تعهد و ایمان و خود سازی در زمان جوانی تاکید کرد.
 در این مراسم معاونین دانشگاه  با معرفی حوزه کاری خود در خصوص آشنایی دانشجویان با  قوانین، آیین‌نامه‌ها و ...به بیان مطالبی پرداختند و مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه نیز به معرفی این حوزه و فعالیتهای آن پرداخت.
حضور مدیران گروه در جمع دانشجویان و پاسخ به سئوالات آنان، برگزاری نمایشگاه فعالیتهای فرهنگی در حاشیه این اردو ، ثبت نام از دانشجویان علاقمند به برنامه های قرآنی توسط کانون قرآن وعترت و دانشجویان علاقمند به تئاتر دانشجویی توسط فوق برنامه فرهنگی دانشگاه و اجرای تئاتر و مسابقه و ... از دیگر برنامه های این اردو بود كه با برگزاري جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان با مسئولین دانشگاه پایان يافت.
گفتنی است : اردوی توجيهی فرهنگی دانشجويان ورودی جدید دانشگاه آزاد اسلامی مشهد هر ساله جهت راهنمایی و آشنایی دانشجویان با محیط دانشگاه ، مسئولین و حوزه هاي مختلف اين واحد دانشگاهي در مهرماه برگزار می گردد که امسال نیز (ویژه دختران و پسران دانشجو) در مشهد برگزار شد.