برگزاری اردوی توجیهی فرهنگی ورودی های جدید دانشگاه آزاد اسلامی مشهد

با حضور دکتر ملک نژاد :
اردوی توجیهی فرهنگی ورودی های جدید(دانشجویان دختر) دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد/ فردا ویژه پسران دانشجو برگزار می شود
 اردوی توجیهی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، امروز  با هدف برقراری ارتباط صمیمی مسئولين با دانشجويان و تبیین خدمات دانشگاه در اردوگاه ثامن الحجج (ع)مشهد برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد : در این مراسم دکتر ملک نژاد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد، دکتر نصیری رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی ، معاونین و روسای دانشکده ها و مدیران گروه آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد حضور داشتند.
جلسه پرسش و پاسخ و حضور مدیران گروه در جمع دانشجویان ومعرفی فعالیتهای تشکلهای اسلامی سیاسی دانشجویی و ... از برنامه های این اردو یکروزه بود.
این اردوی ویژه پسران دانشجو نیز فردا 18 مهرماه برگزار می شود.
این خبر تکمیل می شود...