اعلام نتایج تکمیل‌ظرفیت ارشد و دکتری دانشگاه آزاد اسلامی/ ثبت‌نام از 18مهر

نتایج مرحله تکمیل‌ظرفیت آزمون‌های کارشناسی‌ارشد و دکتری تخصصی سال 1396 دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، داوطلبان می‌توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.azmoon.net از نتایج انتخاب رشته خود مطلع شوند.
همچنین پذیرفته‌شدگان با مراجعه به پورتال این مرکز به نشانی sanjesh.iau.ac.ir در قسمت راهنمای ثبت‌نام می توانند از مدارک لازم برای ثبت‌نام آگاهی یابند و از روز سه‌شنبه 18 مهر با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.com کارنامه خود را هم دریافت کنند.
تمامی پذیرفته شدگان باید برای اطلاع از زمان ثبت‌نام به سایت اینترنتی واحد دانشگاهی محل پذیرش مراجعه کرده و در صورت عدم اعلام زمان‌بندی از سوی واحد دانشگاهی محل پذیرش، روز سه‌شنبه 18 مهر برای انجام فرآیند ثبت‌نام به واحددانشگاهی محل پذیرش خود مراجعه کنند.