آغاز ثبت نام تکمیل ظرفیت آزمون سراسری 1396 دانشگاه آزاد اسلامی

ثبت نام تکمیل ظرفیت آزمون سراسری 1396 دانشگاه آزاد اسلامی که از امروز آغاز شد تا ساعت ٢٤ روز جمعه ٢١ مهرماه ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، ثبت نام انتخاب رشته مرحله تکمیل ظرفیت رشته های با آزمون سراسری 1396دانشگاه آزاد اسلامی از امروز دوشنبه 17مهر ماه آغاز شد . این ثبت نام تا ساعت 24 روز جمعه 21 مهر ماه ادامه خواهد داشت .
تمامی داوطلبان حاضر در جلسه آزمون سراسری که متقاضی تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی هستند و در مرحله قبلی انتخاب رشته دانشگاه آزاد اسلامی شرکت کرده یا نکرده اند ، می توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.org نسبت به انتخاب حداکثر 20 رشته / محل دانشگاهی اقدام کنند. امکان ویرایش رشته / محل های انتخابی نیز تا پایان مدت زمان ثبت نام برای داوطلبان فراهم است.
براساس اعلام روابط عمومی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی، نتایج پذیرفته شدگان تا پایان مهر ماه اعلام خواهد شد .