بعد از ظهر امروز؛ اعلام نتایج تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی

نتایج انتخاب‌ رشته مرحله تکمیل‌ظرفیت دوره‌های تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی امروز بعد از ظهر اعلام می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، اسامی پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت آزمون های دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی امروز در سامانه مرکز سنجش و پذیرش به نشانی www.azmoon.org اعلام می شود.
پذیرفته شدگان می توانند بعد از اعلام نتایج مطابق زمان بندی اعلام شده جهت ثبت نام به واحد دانشگاهی محل پذیرش مراجعه کنند.
بر‌اساس آخرین آمار در دوره‌ دکتری 5 هزار نفر و در کارشناسی‌ارشد 65 هزار نفر انتخاب رشته کرده‌اند، البته این آمار نهایی نبوده و آمار نهایی مقداری بیشتر از این تعداد است. در مرحله تکمیل ظرفیت دوره دکتری امکان پذیرش حدود 2200 نفر وجود دارد.
گفتنی است، امکان انتخاب رشته دوره دکتری تنها به کسانی داده شده است که قبلا مصاحبه کرده‌اند، این افراد در صورت پذیرش دیگر مصاحبه نخواهند داشت.