17 و 18 مهرماه؛ اردوی توجیهی فرهنگی ورودی های جديد دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار می شود

معاون فرهنگی دانشجویی واحد مشهد:
شرکت در  اردوی توجیهی فرهنگی برای ورودی های جدید الزامی است/ دریافت کارت از  دفاتر فرهنگ اسلامی دانشکده ها
اردوي توجيهي فرهنگی دانشجويان ورودی سال تحصیلی 97-96 دانشگاه آزاد اسلامي مشهد در روزهای دوشنبه و سه شنبه  (17 و 18 مهرماه) در محل اردوگاه ثامن الحجج(ع) مشهد برگزار می شود .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، معاون دانشجویی فرهنگی واحد مشهد با بیان برنامه های این اردو گفت : سخنرانی ریاست و معاونین دانشگاه، ریاست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی،  معرفی فعالیت های تشکل های اسلامی و سیاسی و دانشجویی و جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان با مسئولین دانشگاه، اجرای نمایش و ... از برنامه های این اردو یکروزه است که دو شنبه 17 مهرماه ویژه خواهران و سه شنبه 18 مهرماه ویژه برادران برگزار می شود .
دکتر نوید حبیبی، ساعت حرکت سرویس های درنظر گرفته شده برای عزیمت دانشجویان به اردوگاه را ساعت 7 صبح اعلام کرد و گفت : حرکت این سرویس ها از دو محل پارکینگ دانشکده فنی مهندسی واقع در قاسم آباد، خیابان استاد یوسفی و دانشکده علوم پایه درخیابان راهنمایی می باشد.
وی حضور دانشجویان جدید الورود همراه با دعوتنامه و کارت دانشجویی را در این مراسم الزامی دانست وگفت: این اردوی یکروزه از ساعت 8 الی 16 بطول می انجامد و غیبت در کلاسهای روزهای مذکور (خواهران 17 وبرادران 18 مهرماه) موجه محسوب می شود.
گفتنی است : اردوی توجيهی فرهنگی دانشجويان جديدالورود دانشگاه آزاد اسلامی مشهد هر ساله جهت راهنمایی و آشنایی دانشجویان ورودی های جدید با محیط دانشگاه ، مسئولین و حوزه هاي مختلف اين واحد دانشگاهي در مهرماه برگزار می شود .