آغاز ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری و کارشناسی ارشد بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی مشهد + محل ثبت نام

آغاز ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری و کارشناسی  ارشد بدون آزمون  دانشگاه آزاد اسلامی مشهد از امروز 21 شهریور
همزمان با سراسر کشور ، ثبت نام پذیرفته‌شدگان دکتری و کارشناسی ارشد بدون آزمون (استعدادهای درخشان) دانشگاه آزاد اسلامی مشهد از امروز  در این دانشگاه انجام می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، پذیرفته‌شدگان بدون آزمون دکتری وکارشناسی ارشد (استعدادهای درخشان) دانشگاه می توانند  به آدرس اینترنتی  www.mshdiau.ac.ir   مراجعه نموده و با انجام ثبت نام اولیه ، شخصا با  در دست داشتن مدارک لازم جهت ثبت نام نهایی و تحویل مدارک  از ساعت 8 صبح لغایت 18 به دانشگاه آزاد اسلامی مشهد به نشانی قاسم آباد - بلوار امامیه-  خیابان استاد یوسفی-  سوله ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد مراجعه نمایند.
عدم مراجعه پذیرفته‌شدگان در روز و ساعت مقرر به منزله انصراف از ثبت‌نام تلقی شده و هیچ‌گونه اعتراضی پذیرفته نخواهد شد.