حوزه فرهنگی یکی ازدغدغه های اصلی دانشگاه است / تمام فعالیت‌های دانشگاه باید پیوست فرهنگی داشته باشند

دکتر ملک نژاد در مراسم توديع و معارفه معاون دانشجویی فرهنگی واحد مشهد  :
 حوزه فرهنگی یکی ازدغدغه های اصلی دانشگاه است / تمام فعالیت‌های دانشگاه  باید پیوست فرهنگی داشته باشند
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد با تاکید بر اینکه تمامی برنامه های دانشگاه باید پیوست فرهنگی داشته باشند گفت: این امر باعث  حداکثر کارآیی و حداقل تبعات فرهنگی اجتماعی منفی اجرا برنامه ها در دانشگاه می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد : مراسم تودیع ومعارفه معاون دانشجویی فرهنگی واحد مشهد با حضور دکتر مهدی ملک نژاد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد ، دکتر نصیری رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی، معاونین و مدیران و روسای دانشکده های دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در مجموعه فرهنگی این دانشگاه برگزارشد ، دراین جلسه حضار با قدردانی از زحمات دکترحسین پیمانی زاد معاون پیشین دانشجویی فرهنگی واحد مشهد برای دکترنوید حبیبی در این سمت آرزوی موفقیت نمودند .
دکتر ملک نژاد در این مراسم خطاب به مسئولین فرهنگی دانشگاه تاکید کرد: ما دانشگاهیان در کنار آموزش باید به مسایل فرهنگی توجه ویژه ای داشته باشیم، چرا که دانشجویان امروز آینده سازان  کشور هستند .
وی  با اشاره به  لزوم توجه اساتید وکارکنان به اخلاقیات تصریح کرد: محیط های آموزشی و دانشگاهی به دلیل وجود جوانان از حساسیت خاصی برخوردارند،  بنابراین ما باید برای  رشد و اعتلای فرهنگ و اخلاق در این محیط ها بکوشیم .

زیر بنای هر توسعه ای فرهنگ است
رئیس نهاد نمانیدگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در این مراسم با انتقاد از اینکه در حوزه فرهنگ راهبرد کلانی نداریم اظهار کرد: فرهنگ از دو منظر در جامعه ما اهمیت دارد یکی بعد جهانی که زیربنای هر توسعه ای فرهنگ است و جامعه ما نیز از این منظر مستثنی نیست و دیگری اینکه ما در کشور زندگی می کنیم که مسائل فرهنگی در پوست و خون مردم نهادینه شده است.
وی افزود: علی رغم اینکه زمینه کار فرهنگی در کشور مهیا است ما در این زمینه کم کاری کرده ایم و اگر بخواهیم کشور در مسیر توسعه همه جانبه قرار بگیرد، اولویت اول آن باید توسعه فرهنگی باشد.
وی وجود روحانیت و دانشجویان توانمند  سیاسی و فرهنگی دردانشگاه را از پتانسیل های مطلوب  در راستای ارتقای فرهنگی در دانشگاه عنوان کرد و بر تقویت کانون های فرهنگی، دفاتر فرهنگ و...تاکید نمود.

کارکردن در حوزه فرهنگی دانشگاه‌ها سخت است
 دکتر حسین پیمانی زاد  معاون پیشین دانشجویی فرهنگی واحد مشهد در این جلسه با ارائه گزارشی به فعالیتهای این حوزه پرداخت و گفت: حوزه دانشجویی فرهنگی دو حوزه پرچالش است که مخاطب عام دارد.
وی با بیان اینکه  کارکردن در حوزه فرهنگی سخت و وقت گیر است و انرژی زیادی می طلبد ، وضعیت فرهنگی دانشگاه  را مثبت ارزیابی کرد و گفت : اما باید تلاش بیشتری در این زمینه صورت پذیرد.

کار فرهنگی روحیه انقلابی و جهادی می طلبد
دکتر نوید حبیبی معاون جدید دانشجویی فرهنگی واحد مشهد در این آئین با بیان اینکه کار فرهنگی در جامعه و بخصوص در دانشگاه بایستی با روحیه انقلابی و جهادی صورت گیرد، افزود:انجام  کار فرهنگی با دغدغه فرهنگی داشتن و روحیه انقلابی و جهادی کار کردن می‌تواند تاثیر گذار و موثر باشد.
وی رفع مسائل و مشکلات دانشجویی را از اولویت های این حوزه برشمرد و گفت: انجام کار فرهنگی تاثیر گذار مستلزم ایجاد امکانات آموزشی و رفاهی و ساماندهی خدمات دانشجویی است .
وی با بیان اینکه بزرگترین پتانسیل ما در حوزه فرهنگی در واحد مشهد وجود مضجع شریف امام رضا (ع) است که متاسفانه از این موضوع غفلت کرده ایم، از برگزاری اردوهای دانشجویی و مراسم های فرهنگی مذهبی دانشگاه  آزاد اسلامی با مدیریت و مرکزیت واحد مشهد خبرداد و گفت: این امر باعث تقویت برنامه های فرهنگی شده و تاثیر گذاری بهتری دارد.
وی ایجاد فضای ایمان و دینداری همراه با نشاط و  پویایی و حرکت را از برنامه های خود دراین حوزه عنوان کردو گفت: می کوشیم این فضا را در دانشگاه تقویت کنیم.
  در پایان این مراسم دکتر ملک نژاد با اهدای لوحی از زحمات دکتر پیمانی زاد تشکر و قدردانی کرد و حکم دکتر حبیبی را به عنوان معاون جدید دانشجویی فرهنگی اهدا نمود.