دکتر ملک نژاد در گفتگو با روابط عمومی؛ تشریح برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی مشهد

دکتر ملک نژاد در گفتگو با روابط عمومی مطرح کرد:

دکتر مهدی ملک نژاد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد  در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، به تشریح برنامه های خود در این دانشگاه پرداخت و گفت: برای نخستین بار کارگروه حفظ و صیانت از اموال و املاک  دانشگاه به منظور حفظ  و صیانت و ساماندهی املاک دانشگاه و  کارگروه بررسی اسناد و نحوه هزینه کرد بخش های مختلف دانشگاه با هدف شناسائی هزینه ها و کنترل مؤثر آنها و جلوگیری از اتلاف هزینه های اختصاص داده شده در واحد مشهد ایجاد شد.
وی با بیان اینکه لازمه ارتقای جایگاه دانشگاه؛ همکاری، برنامه ریزی و نظارت مستمراست، افزود: اساتید و کارکنان با فعالیت و تلاش و استفاده از توان حداکثری خود  در تحقق این امر نقش مهمی دارند و همه آنان باید خود را مسئول دانسته تا اثربخشی دانشگاه را ارتقا دهند.
دکتر ملک نژاد  بر جذب حداکثری و تکریم ارباب رجوع در دانشگاه تاکید کرد و گفت:دانشجویان دردانشگاه آزاد اسلامی محور اصلی توسعه هستند، لذا تکریم و توجه به دانشجویان از اولویت ها و ضرورت های اساسی ما است.
این مسئول با اشاره به اینکه در تولید علم و مقالات  ISI رتبه خوبی داریم ، اظهار کرد: این تولیدات بایستی کاربردی شده و تبدیل به  ثروت شوند تا علاوه بر اشتغال جوانان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه ، مشکلات جامعه نیز حل شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد تقویت و گسترش شرکت‌های دانش‌بنیان را از دیگر برنامه‌های خود در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برشمرد و گفت:‌ واحد مشهد دارای امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی خوبی است، لذا بایستی در تولید محصولات و خدمات مبتنی بر دانش و فناوری و کسب درآمد از طریق طرح های اقتصادی دانش بنیان تلاش و فعالیت بیشتری نماید.
دکتر ملک نژاد بر اتمام طرح های عمرانی نیمه تمام در واحد مشهد تاکید کرد و گفت: :  تحقق این امر نیازمند روحیه جهادی است که با برنامه ریزی و مدیریت صحیح انجام خواهد شد.
 وی بر توسعه کمی و کیفی حوزه فرهنگی، اجتماعی در دانشگاه تاکید کرد و گفت: کار فرهنگی در دانشگاه، اصل است و کلیه کارها بایستی با پیوست فرهنگی انجام شود.
دکتر ملک نژاد جذب دانشجویان خارجی از کشورهای همسایه را از برنامه دیگر خود دانست و گفت:  برخورداری مجتمع بین الملل گلبهار دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی از امکانات خوابگاهی ، آموزشی ، لابراتوار و آزمایشگاههای مجهز ، سالن های کنفرانس و .... بستری برای جذب دانشجوی خارجی و همکاری‌های علمی و پژوهشی میان دانشگاه آزاد اسلامی مشهد و دانشگاه‌های کشورهای همسایه بویژه افغانستان و عراق است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد اظهار داشت:  واحد مشهد درحوزه علوم پزشکی سرمایه گذاریهای زیادی انجام داده ، از این رو توانایی برگزاری دوره های پایه و پیش کارورزی و مهارت های بالینی و حتی انجام دوره های تکمیلی کوتاه مدت را برای دانشجویان خارجی دارد.
دکتر ملک نژاد در رابطه با سیاست متنوع سازی منابع درآمدی در واحد مشهد خاطرنشان کرد:  با توجه به امکانات و پتانسیل واحد مشهد در حوزه علوم پزشکی  وبرخورداری این دانشگاه از بیمارستانهای مجهز می توانیم به توسعه آموزش علوم پزشکی به کشورهای همسایه در این زمینه کمک کرده و تجارب خود را به آنان انتقال دهیم .
   وی در خاتمه  بر ارتقاء خدمات رفاهی دانشجویان، اساتیدو کارکنان تاکید کرد و از تمامی مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی مشهد خواست که با همراهی، همدلی، همکاری و همگامی به وظایف خود عمل کرده و دانشگاه را در رسیدن به اهداف خود یاری کنند.