انتخاب رشته کارشناسی ناپیوسته با آزمون 1396 دانشگاه آزاد اسلامی / 13 لغایت 19 شهریور

انتخاب رشته کارشناسی ناپیوسته با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی که از ساعت 14 روز  دوشنبه 13 شهریورماه آغاز شده است تا 19 شهریور ماه ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد به نقل از مرکز سنجش و پذیرش، سرپرست مرکز سنجش و پذیرش گفت: کلیه داوطلبان شرکت کننده در آزمون کارشناسی ناپیوسته که رشته امتحانی آنها در دوره با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی ارائه شده است، می توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.org نسبت به انتخاب حداکثر 10 رشته/ محل اقدام کنند.
دکتر امیررضا شاهانی در ادامه افزود: انتخاب رشته از 13 شهریور آغاز و تا ساعت24 روز یکشنبه 19شهریور ادامه خواهد داشت.
سرپرست مرکز سنجش و پذیرش  خاطرنشان کرد: با توجه به محدودیت رشته های ارائه شده در دوره با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی، داوطلبان قبل از تهیه کارت اعتباری ثبت نام، از رشته های ارائه شده در این دوره اطلاع حاصل نمایند.
وی در پایان گفت: نتایج انتخاب رشته کارشناسی ناپیوسته 1396 دانشگاه آزاد اسلامی هفته آخر شهریور اعلام خواهد شد.