آغاز ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان ارشد دانشگاه آزاد اسلامی مشهد از امروز + مدارک

ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان ارشد دانشگاه آزاد اسلامی مشهد از امروز آغاز شد
همزمان با سراسر کشور ، ثبت نام پذیرفته‌شدگان کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی مشهد  طی روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه 14 و 15 شهریور ماه در این دانشگاه انجام می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، پذیرفته‌شدگان نهایی همه رشته‌ها لازم است  در یکی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه 14 و 15 شهریور ماه به آدرس اینترنتی  www.mshdiau.ac.ir مراجعه  نموده و  پس از آن شخصا با  در دست داشتن مدارک لازم برای ثبت‌نام به دانشگاه آزاد اسلامی مشهد جهت ثبت نام نهایی و تحویل مدارک  از ساعت 8 صبح لغایت 18 به   نشانی قاسم آباد - بلوار امامیه-  خیابان استاد یوسفی-  سوله ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد مراجعه نمایند.
عدم مراجعه پذیرفته‌شدگان در روز و ساعت مقرر به منزله انصراف از ثبت‌نام تلقی شده و هیچ‌گونه اعتراضی پذیرفته نخواهد شد.

مدارک لازم برای ثبت‌نام در دوره کارشناسی‌‌ارشد ناپیوسته (فوق لیسانس):
اصل مدرک کارشناسی (لیسانس) صادره از دانشگاه آزاد اسلامی یا سایر دانشگاه‌های معتبر داخل و خارج کشور که مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی باشد به انضمام ریز نمرات دوره کارشناسی با قید معدل.
پذیرفته‌شدگانی که به دلایلی قادر به ارائه اصل مدرک کارشناسی (لیسانس) خود نیستند باید اصل گواهی تأیید شده دال بر فراغت از تحصیل را که توسط دانشگاه محل تحصیل با قید معدل صادر شده باشد، به همراه ریز نمرات تأیید شده ارائه نمایند.
فارغ‌التحصیلان مشمول دوره کارشناسی که با ارائه گواهی تأیید شده از محل تحصیل دوره مذکور ثبت‌نام می‌‌کنند، علاوه بر گواهی و ریز نمرات مذکور باید تصویر برگ لغو معافیت تحصیلی دوره کارشناسی را ارائه دهند. همچنین چنانچه دوره مذکور را در مدتی بیش از شش سال از بدو ورود به اتمام رسانده‌اند باید تصویر مجوز افزایش سنوات بدون ذکر غیبت را برای مدتی که مازاد بر شش سال تحصیل کرده‌اند ارائه دهند.
اصل شناسنامه و دو برگ فتوکپی خوانا از تمام صفحات (اصل شناسنامه برای تطبیق می‌باشد).
اصل و یک برگ فتوکپی کارت ملی. (ارائه اصل کارت جهت برابر با اصل بودن تصویر کارت می‌باشد).
شش قطعه عکس 4×3 تمام رخ (از یک نگاتیو) که اخیرا تهیه شده باشد (برای برادران مشمول 12 قطعه).
مدرکی که وضعیت خدمت وظیفه عمومی برادران را مشخص نماید. افرادی که از نظر مقررات وظیفه عمومی حائز شرایط ثبت‌نام نیستند (از جمله دارای دفترچه اعزام به خدمت با غیبت می‌باشند و یا با غیبت به خدمت اعزام شده‌اند یا در برگ اعزام آنان دانشجوی اخراجی یا انصرافی یا ترک تحصیل ذکر شده است) مجاز به ثبت‌نام نمی‌باشند.
تکمیل و ارائه سایر فرم‌های ثبت‌نام که توسط واحد دانشگاهی در اختیار پذیرفته‌شدگان قرار داده می‌شود.
میزان شهریه، هزینه خدمات آموزشی و حق بیمه دانشجویی دوره کارشناسی‌ارشد‌ ناپیوسته‌ سال 1396:
شهریه پذیرفته‌شدگان از دو بخش شهریه پایه (ثابت) و متغیر تشکیل شده که در هر نیمسال تحصیلی از دانشجویان دریافت می‌‌شود. علاوه بر دو مورد مذکور دانشجویان در بدو ورود به دانشگاه و فقط در نیمسال اول باید مبلغ 1.180.000 (یک میلیون صدو هشتاد هزار) ریال به عنوان هزینه خدمات آموزشی، به شماره حساب جاری محل دانشگاهی قبولی واریز کنند.
حق بیمه حوادث دانشجویی مبلغ 27500 (بیست و هفت هزار پانصد) ریال است که هر پذیرفته شده باید آن را به حسابی که دانشگاه مشخص کرده واریز کند.
پذیرفته‌شدگان واحدها و مراکز بین‌المللی و برون‌مرزی توجه داشته باشند که (مطابق آئین‌نامه نقل و انتقالات دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی) مجوز انتقال، میهمانی و جابجایی تحت هیچ شرایطی به آنها داده نخواهد شد.