انتشار کارنامه داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد 1396 دانشگاه آزاد اسلامی

نتایج آزمون کارشناسی ارشد 1396 روز جمعه 10 شهریور ماه توسط سازمان سنجش آموزش کشور بر روی سامانه  www.sanjesh.org    قرار گرفت و کارنامه داوطلبان ساعت 17 یکشنبه 12 شهریور بر روی همین پایگاه منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد به نقل از روابط عمومی مرکز سنجش و پذیرش، کارنامه تمامی داوطلبانی که در این آزمون شرکت و در موعد مقرر نسبت به انتخاب رشته در دانشگاه آزاد اسلامی اقدام کرده اند، ساعت 17 یکشنبه 12 شهریور بر روی پایگاه اعلام نتایج مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.azmoon.com قرار گرفت .
پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد 1396 دانشگاه آزاد اسلامی می توانند جهت اطلاع از تاریخ و چگونگی ثبت نام و مدارک مورد نیاز به راهنمای ثبت نام مندرج در سامانه این مرکز به آدرس sanjesh.iau.ac.ir مراجعه کنند.
شایان ذکر است نتایج دوره بدون آزمون این مقطع ویژه استعداد های درخشان در دانشگاه آزاد اسلامی متعاقباً اعلام خواهد شد.