هفته آینده ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری

سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد:
هفته آینده ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری
سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: برای تکمیل ظرفیت دکتری دانشگاه آزاد اسلامی هنوز تصمیم‌ گیری نکردیم زیرا ابتدا باید ثبت‌نام اول پذیرفته شدگان دکتری انجام شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مجتبی علوی فاضل سخنگوی دانشگاه آزاداسلامی گفت: برای تکمیل ظرفیت دکتری دانشگاه آزاد اسلامی هنوز تصمیم‌ گیری نکرده ایم زیرا ابتدا باید ثبت‌نام اول پذیرفته شدگان دکتری انجام شود سپس براساس نتایج ثبت‌نام اولیه تصمیم‌گیری‌ها را صورت می دهیم.
وی افزود: پذیرفته‌ شدگان برای ثبت‌نام ابتدا باید شخصاً در روزهای شنبه و یکشنبه 11 و 12 شهریور ماه به واحدی که در آن پذیرش شده‌اند، مراجعه کنند.
علوی فاضل گفت: داوطلبان قبل از مراجعه می‌توانند از طریق سامانه سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی نشانی و تلفن واحدهای دانشگاه را ببینند.
وی ادماه داد: اصل مدرک کارشناسی ارشد و ریز نمرات،‌ اصل شناسنامه عکسدار و دو برگ کپی از تمام صفحات، 6 قطعه عکس 4*3 تمام رخ (برای مشمولان خدمت سربازی 12 قطعه عکس) اصل و کپی کارت ملی و مدرک وضعیت خدمت وظیفه عمومی برای آقایان از مدارکی است که داوطلبان باید در هنگام ثبت‌نام به همراه داشته باشند.