بخشنامه «برگزاری کلاس‌های درس دانشجویان» در واحدها و مراکز دانشگاهی

توسط رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ شد؛
بخشنامه «برگزاری کلاس‌های درس دانشجویان» در واحدها و مراکز دانشگاهی
دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بخشنامه‌ برگزاری کلاس‌های درس دانشجویان در واحدها و مراکز این دانشگاه را ابلاغ کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر فرهاد رهبر در بخشنامه‌ای به روسای واحدهای مرکز استان، واحدهای جامع مستقل، واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی با موضوع «برگزاری کلاس‌های درس دانشجویان» آورده است: «به استناد مصوبه جلسه شماره 222 مورخ 1/ 6/ 96 هیات رئیسه محترم دانشگاه و به منظور ارائه خدمات اداری مناسب و رفاه حال دانشجویان، به ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی، واحدها و مراکز آموزشی می‌توانند با کسب مجوز از رئیس استان، کلاس‌های درس دانشجویان کلیه مقاطع را با رعایت کلیه مقررات و ضوابط آموزشی و اداری در روزهای پنج‌شنبه و جمعه برنامه‌ریزی نموده و تعطیلی روز پنج‌شنبه را با روز شنبه جایگزین کنند.»
در بخش دیگری از این بخشنامه آمده است: «ضمنا کارکنانی که برای ارائه خدمات به دانشجویان در روز جمعه در محل کار به مدت یک روز کاری حضور دارند، می‌توانند از اضافه‌ کار مازاد بر 60 ساعت در ماه و یا یک روز تعطیلی در طول هفته استفاده کنند.»
گفتنی است مسئولیت اجرای این بخشنامه با روسای واحدها و مراکز آموزشی و نظارت بر حسن اجرای آن بر عهده روسای استانی است.