ثبت نام در رشته های بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی مشهد

ثبت نام در رشته های بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی مشهد/  ثبت‌نام و پذیرش دانشجوی بدون کنکور در بیش از 77 رشته تحصیلی در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی  دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در گفتگو با روابط عمومی این دانشگاه گفت:  همزمان با سراسر کشور دانشگاه آزاد اسلامی مشهد از بین دارندگان مدارک پیش‌دانشگاهی و نظام قدیم، دیپلم فنی و حرفه‌ای، کار و دانش در مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته، کاردانی پیوسته و ناپیوسته؛ پذیرش دانشجو بدون کنکور برای نیم‌سال اول تحصیلی 96-97  انجام می دهد ، داوطلبان  برای ثبت نام در رشته های بدون آزمون این دانشگاه تا آخر شهریورماه مهلت دارند.

دکتر رضا اشرف زاده افزود: داوطلبان محترم متقاضی ثبت نام در رشته های بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی مشهد که در سایت مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه به آدرس اینترنتی  www.Azmoon.org  ثبت نام نموده اند، بعد از گذشت 48 ساعت ، برای انجام مراحل ثبت نام به سایت دانشگاه آزاد اسلامی مشهد به آدرس اینترنتی  www.mshdiau.ac.ir مراجعه  نموده و  پس از آن جهت ثبت نام نهایی ، تحویل مدرک تحصیلی مقطع پایه و احراز هویت از ساعت 8 صبح اغایت 18 به دانشگاه آزاد اسلامی مشهد به نشانی قاسم آباد - بلوار امامیه-  خیابان استاد یوسفی- دانشگاه آزاد اسلامی مشهد - سوله ورزشی واحد مشهد مراجعه نمایند.
وی ادامه داد:  مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام نهایی شامل پرینت ثبت‌نام اولیه، اصل مدرک تحصیلی یا گواهی دال بر فارغ التحصیلی حداکثر تا تاریخ 1396/06/31 - کارت پایان خدمت و سفته  می باشد.
وی لیست رشته های بدون آزمون این واحد دانشگاهی به تفکیک مقطع تحصیلی را بدین شرح اعلام کرد:
1- کارشناسی پیوسته :
 زبان  و ادبیات عربی، آموزش زبان انگلیسی، زبان و ادبیات فرانسه، مترجمی زبان فرانسه، علوم قرآن و حدیث، فقه و مبانی حقوق اسلامی، تاریخ و تمدن ملل اسلامی، برنامه ریزی اجتماعی و تعاون، مطالعات خانواده، علوم سیاسی ، مدیریت بازرگانی، مدیریت صنعتی، مدیریت مالی، حسابداری، علوم ورزشی،جغرافیا، ریاضیات و کاربردها، فیزیک مهندسی، شیمی، زمین شناسی، زیست فناوری، آمار، مهندسی پزشکی، مهندسی ورزش، مهندسی رباتیک، علوم کامپیوتر، مهندسی علوم دامی، مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی ، طراحی صنعتی ، نقاشی و مهندسی شهرسازی دانشجو می پذیرد.
2- رشته های مجتمع بین المللی گلبهار:  حقوق، مدیریت دولتی، حسابداری ، زیست شناسی، زیست شناسی سلولی و مولکولی، مهندسی عمران، مهندسی مکانیک، مهندسی کامپیوترو مهندسی معماری .
3-  مقطع کارشناسی ناپیوسته :
 آموزش زبان انگلیسی، آموزش دینی وعربی، آموزش و پرورش ابتدایی، حسابداری، تربیت بدنی و علوم ورزشی، تربیت دبیر تربیت بدنی و علوم ورزشی، آموزش ریاضی، آموزش علوم تجربی، آمار، مهندسی تکنولوژی برق- قدرت، مهندسی تکنولوژی مکانیک خودرو، مهندسی تکنولوژی تاسیسات حرارتی و برودتی، مهندسی تکنولوژی ساخت و تولید- قالب سازی، مهندسی فناوری متالوژی- ذوب فلزات، مهندسی تکنولوژی نرم افزار کامپیوتر، مهندسی آبیاری، مهندسی تولیدات گیاهی، مهندسی تولیدات دامی، معماری و مهندسی اجرایی عمران را دارد.
4-  کاردانی ناپیوسته :
رشته های آموزش زبان و ادبیات فارسی، آموزش و پروش ابتدایی، حسابداری، مدتربیت معلم آموزش علوم تجربی، کاردانی فنی کارهای عمومی ساختمان ، نرم افزار کامپیوتر و تکنولوژی محیط زیست است که داوطلبان واجد شرایط با دارابودن مدارک پیش‌دانشگاهی و نظام قدیم در این رشته‌ها می‌توانند تحصیل کنند.
5- مقطع کاردانی های پیوسته:
رشته های علمی کاربردی بهداشت مدارس، تربیت بدنی، علمی کاربردی نقشه کشی معماری- معماری، علمی کاربردی تاسیسات- تبرید، علمی کاربردی تاسیسات- تهویه و مطبوع، علمی کاربردی ساخت و تولید – قالبسازی، علمی کاربردی ساخت و تولید – ماشین ابزار، علمی کاربردی متالوژی ریخته گری، علمی کاربردی صنایع فلزی – صنایع فلزی و  علمی کاربردی کامپیوتر- نرم افزار کامپیوتر .
گفتنی است: دانشگاه آزاد اسلامی مشهد  با دارا بودن امکانات منحصر بفرد همچون سالن‌های ورزشی بزرگ و مجهز، مجتمع های آزمایشگاهی و کارگاهی مجهز و به روز، مراکز تحقیقاتی و رشد، کتابخانه های بزرگ و مجهز ، سلف سرویسهای  دانشجویی ، خوابگاههای دانشجویی(خواهران) و سالن های متعدد همایش و کنفرانس، توانسته جایگاه مطلوبی از لحاظ آموزشی، پژوهشی، رفاهی و دانشجویی را در بین دانشگاههای استان خراسان رضوی ایجاد نماید.